HappyMom maalesef tahmini 4-5 haftadır bildiğiniz oturarak uyuyorum , ona da uyumak denirse 😖😒 ne sağa ne sola dönebiliyor yatabiliyorum.. sırt üstü de olmuyor felçli gibi hiç kıpırdayamıyorum.. son 6 günümüz.. sağ Salim gelseydi 🙏🏾🙏🏾
Yatış Pozisyonu 🛌
30 haftalık gebeyim her türlü yatıyorum valla yüz üstü bile bazen buluyorum kendimi zaten vücut otomatik bı süreden sonra çeviriyor her pozisyona 😁
Hafize3536 aynı haftadayiz bende tıpkı sizin gibiyim😔 solda sabit yatmak mümkün değil uyuşuyorum ama cok da korkuyorum bebeğe bisey olur diye 🤦♀️
Tucicup belli bir haftaya kadar her pozisyonda yatmak mümkün 🥰
Ben de 31deyim bi sağ bi sol da yatıyorum bazen bacaklarıma kramp giriyor, ağrıdan duramıyorum dizlerimi kendime çekip sırt üstü yatıyorum, çok uzun olmasa da rahatlatıyor sonra tekrar sola dönüyorum böyle böyle uyuyorum güya ahaha 😂 sabaha karşı anca uykuya dalıyorum 🥺
Sinem0303 ahahahaha 🤣aynı ben ya bide suya fln kalktığımda diyom ki sakın kıpırdama böyle kal hemen geliyorum diyorum 🤣
Aysegl Ah o aylar mide bulantısı bitmiş karnın yok enerji tavan 😍
- Düzenlendi
Yüz üstü yatmak en sevdiğim di şimdi sola yat diyorlar ama dayanamayıp sağa dönüyorum sürekli 21+5 haftalığız yarın da kontrolümüz var…
Sol tarafimda daha rahat uyuyorum ama arada bi sağ da dönüyorum tabiki henayni pozisyonda uyumak zor çünkü asla düz yatamıyorum belli çok agiyor sonrasında 🌚
NazAkyol06 Ayn ya bazen ağrıyla uyanıyorum eski yatış seklimi çok ozledim
9 haftalık hamileyim bazen sırt üstü yatarken buluyorum kendimi acaba bu aylarda sırt üstü yatmanın bi sakıncası varmı???
Ruveyda_baskapan kaçıncı haftadasınız acaba bizde olmadık daha da o yüzden
anne-oldum5 tam 20 canım
Maya26 vallahi öyle geçenlerde anneme sordum annem diyor bunla yeni icat biz 5 kardeşiz annem hamileliğinde hep çalışmış kırlarda rahmetli annem öyle babaannem öyle fındık bahçelerinde fındık fidesi dikerlermiş hatta bahanem tarlada çalışmış sonraki sabaha doğum yapmis kayinvalidem de çalışmış şuan ben diken üstündeyim ilk gebeliğim ne kadar çok dikkat etiysem olmadı bebeğim ölü doğdu. Şuan 2.ci gebeliğim 3 katı daha çok dikkat ediyorum piskolijik olarakta uyuyamiyorum o decere
HappyMom uykuya dalarken sol tarafa bacağımın arasına yastık alarak uyuyorum sabah uyandığımda sağa dönmüşüm yastık yerde😂😂