Sermec27 kan sulandirici kullanmiy miydiniz canim hem kayiptan sonra hem hamileyken bana şimdi başladı doktor ama neden anlamadim
Hassas içerik
Deleted27272 evet canım 1 bucuk sene sonra kaldım şuan 29 haftalık hamileyim yine plesenta yaşlanması başladı erken haftada ve beslenemiyor tam olarak o yüzden yine çok korkuyorum :(
Deleted27272 ben de kullanıyorum canm kan sulandırıcı kayıpdan sonra başladım hala kullanıyorum gerekli testler yapıldı pıhtılaşma çıktı şuan ignede kullanıyorum
Deleted27272 evet kan sulandırıcı iğne kullandım doğuma kadar
Deleted27272 hayır canım
Sermec27 genetik test yapmışlar miydi peki onu ne için kullanıyoruz canim. Bana simdi bile verdi
Minikminik41 genetik test yaptılar mı peki size
Bsra-tasan06 anladım canım ben de direk başladım. Bakalım test yaptıracağım ben de
Bsra-tasan06 dualarım seninle. Insallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına çok dikkat et korkma. Rabbım yar ve yardımcın olsun
Deleted27272 ilk olduğu için yapılmadı canim
Minikminik41 anladım canım
Deleted27272 Başın sağ olsun :(
Bsra-tasan06 ankarada hangi doktora gidiyorsun bir de memnun musun canim
mhndshnm Allah razı olsun
Allah sabır versin canım, dayanma gücünü arttırsın, Rabbim sağlıkla tez vakit de yeniden anne olmayı nasip etsin❤️🤲🏻
Armess_loya amiiin
Deleted27272 perinatoloji doktoru doç dr deniz esinler çok memnunum 😌
Bsra-tasan06 ben de bir muayeneye gideceğim önce kirkim çıkınca da sonrasında da Rabbım aşıp ederse zaten doktorumun değiştirmeyi düşünüyorum. Seni xok samimi buldum önerin benim için değerli. Memnunsan direk ona giderim canim
Bsra-tasan06 mesela muayeneleri nasıl oluyor acaba her muayene ücretli mi yoksa paket alma şansımız var mı? Bir de ben belli bir süredir sonra sürekli nst ye bağlanmak isteyeceğim yapar mı acaba
Deleted27272 ben başka doktora gidiyordum ona 29 haftamdan sonra başladıgımdan paket sormadım ama vardır büyük ihtimal arayıp bilgi alabilirsin sekreteri açıyor zaten direk durumunu anlatırsan nasıl yol izleyecegini söyler ben bilgi versem yanlış olabilir canm :) birde arkadaşım a life hastanesine gidiyor perinatoloji doç dr ebru biberogluna çok memnun ondan da bilgi alabilirsiniz