Deleted27272 evet canım 1 bucuk sene sonra kaldım şuan 29 haftalık hamileyim yine plesenta yaşlanması başladı erken haftada ve beslenemiyor tam olarak o yüzden yine çok korkuyorum :(

Deleted27272 ben de kullanıyorum canm kan sulandırıcı kayıpdan sonra başladım hala kullanıyorum gerekli testler yapıldı pıhtılaşma çıktı şuan ignede kullanıyorum

Sermec27 genetik test yapmışlar miydi peki onu ne için kullanıyoruz canim. Bana simdi bile verdi

Bsra-tasan06 dualarım seninle. Insallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına çok dikkat et korkma. Rabbım yar ve yardımcın olsun

Allah sabır versin canım, dayanma gücünü arttırsın, Rabbim sağlıkla tez vakit de yeniden anne olmayı nasip etsin❤️🤲🏻

Bsra-tasan06 ben de bir muayeneye gideceğim önce kirkim çıkınca da sonrasında da Rabbım aşıp ederse zaten doktorumun değiştirmeyi düşünüyorum. Seni xok samimi buldum önerin benim için değerli. Memnunsan direk ona giderim canim

Bsra-tasan06 mesela muayeneleri nasıl oluyor acaba her muayene ücretli mi yoksa paket alma şansımız var mı? Bir de ben belli bir süredir sonra sürekli nst ye bağlanmak isteyeceğim yapar mı acaba

Deleted27272 ben başka doktora gidiyordum ona 29 haftamdan sonra başladıgımdan paket sormadım ama vardır büyük ihtimal arayıp bilgi alabilirsin sekreteri açıyor zaten direk durumunu anlatırsan nasıl yol izleyecegini söyler ben bilgi versem yanlış olabilir canm :) birde arkadaşım a life hastanesine gidiyor perinatoloji doç dr ebru biberogluna çok memnun ondan da bilgi alabilirsiniz