Bsra-tasan06 İnstagram hesabım bsrakayatasan istersen bana ordan ulaşabilirsin sık sık haberleşiriz. yakın hissettim kendimi sana bende aynı şeyleri yaşadıgım için anlıyorum seni canm bnim 😌
Ozgeliz Deleted27272 evet size bişey soracaktım yaranızı deşmek istemem ama bebeğiniz karnımızda hareketlimiydi benimki çok hareketli 🙏🏻
Deleted27272 Ozgeliz evet canım güzel takip et, ben zaten geceden beri hareket etmiyor diye gittim korktuğum başıma geldi
Ozgeliz Sermec27 siz amniyosentez verdiniz mi tüm genetik testleriniz temiz mi çıktı Bide son olarak detaylıda bişey demişlermydi
Sermec27 Ozgeliz hayır benim bütün testlerim temiz çıkmıştı detaylı ultrason yapılmıştı herşey yolundaydı doğumdan sonra genetik test pıhtılaşma testi hepsi yapıldı temiz cıktı doktorum doğal ölüm demişti
Deleted27272 Ozgeliz inşallah kuzum 30 haftanın üzerinde 4 5 saat içinde hareket etmezse gitmeni oneririm
Esmakks Deleted27272 başınız sağolsun rabbim acınızı hafifletsin. Aynı acıyı 2019 da yaşadım 32 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu karnımda
Annesininkurabiyesi Deleted27272 öncelikle allah sabır versin Rabbim kimseye yaşatmasın. Elbette acılarda sevinçlerde bizim için. Kendinizi harap etmeyin.
Esmakks Deleted27272 tam bir sene üzerine kaldım. Yani o zaman istedik rabbimde verdi şükürler olsun. Şuan 31 haftalık hamileyim inşallah sağlıkla gelir
Deleted27272 mhndshnm çocuğumu özlüyorum kardeşim… hasretim… Rabbım sabır versin iyi olmaya calisiyorum
mhndshnm Deleted27272 seni anlıyorum Bende kaybedeli 8 ay oldu sakinleş lütfen kafanı topla tekrar çocuk düşünmene gerek yok hemen :( ilk hamileliğin miydi
Deleted27272 mhndshnm evet ilk. Başınız sağ olsun ne zormuş ben sanki Bi tane daha olsa tamir olacakmışım gibi hissediyorum..