Ipekcntrk -askannesi bende ona gittim 700 TL aldı benden bide amnıyosentez aldı benden bebegımde dudak ve damak yarığı çıktı 😔 ondan önce bayraklı da yesım bülbül e gittim 850 TL aldı benden detaylıya
-askannesi Ipekcntrk geçmiş olsun canım. Benim bebekler ikiz olduğu İçin bin lira ödedim. Ayrıca amniyosentezi Sebahattin hoca mı yaptı farklı bi yere mi yönlendirdi.
Ipekcntrk -askannesi bana dokuz eylulde yaptıracağımı soyledı ama biz cok tedırgındık bebekten dolayı bu yüzden kendı iş yerinde yaptı 7000 TL aldı bizden . Smdi sonuçları bekluyoeuz birebir ilgileniyor bizimle .
-askannesi Ipekcntrk bende 9 eylülde yaptırdım bir ay oldu sonuçları bekliyorum. Kendi öğrencisine yönlendirdi beni o kadar para vermek istemedim açıkçası çok yüksek geldi rakamı. Ama çok başarılı bi hoca olduğu kesin🙏🏻 Çok ilgilendi saolsun bakalım sonuçlardan sonra yi e gideceğiz yanına 🙏🏻 Hepimiz için güzel sonuçlar gelsin inşallah canım 🙏🏻🥰
Ipekcntrk -askannesi bana ilk yüzde 99 sonuçlar geldı cok şükür bisi cikmadi ama o birlik kısımdan hep korkmusumdue . Artık hayırlısı olsın hepımız icin 🙏 umarm cok güzel sonuçlar alırız
Ipekcntrk -askannesi askında ilk sonuçlar çıktı. Cok şükür bisi cikmadi ama yüzde bir oran beni korkutuyor açıkçası
-askannesi Ipekcntrk alla alla benim bir ay oldu hala ilk sonuçta yok asıl sonuçta yok. İyice stres oldum bebekler ikiz olduğu içinde süreç uzayabiliyor demişlerdi ama. Anlamadım ya
-askannesi Ipekcntrk amin canım. Benim kesin sonuçlarım çıktı bugün çok şükür temiz ikizlerim sağlıklı 🤲 Allah herkese hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin🥰🤲
-askannesi Mihri3503 benim ikiz gebelik canım. İkizlerde ücret değişiyor 💆♀️😂 ama hocanın aldığı para helal zaten 🙏🏻
Mihri3503 birgezegenli cen gezer 850 Lotus görğntüleme merkezi 500 Ali karaege 350 Yeşim bülbül 850 Sabahattin altunyurt 650(ben buna gittiim gayet memnun kaldım