-askannesi Oylumbaska canım kendisi perinatolog profesörü. Ben çok memnun kaldım iyi ki karşıma çıkmış dedim bu hoca İçin. Beni de kadın doğum doktorum yönlendirmişti ama iyi ki o çıkmış karşıma dedim. Ben olumsuz doktor sevmiyorum ortada bir olumsuzluk bile varsa doktor bu durumda empati kurup olumlu telkin etmeli diye düşünüyorum ben öyle bi durumda gittiğim için oda beni tam duygularımı anlayarak yönlendirdiği için çok sevdim kendisini.
Oylumbaska -askannesi bende randevu aldım inşallah güzel sonuç çıkar ☺️☺️☺️ Resim CD verdiler mi acaba
-askannesi Ipekcntrk gönlünü ferah tut canım bişey çıkmayacak hiç merak etme. Bende tam bir ay bekledim gerçekten bekleme süreci çok yıpratıcı. Tez zamanda hayırlı haberlerini al inşallah🤲
Eymensmom35 birgezegenli bugun detaylıya giricem Alsancak’ta ergün oziz e gidiyorum ilk gebeliğimdede oraya gitmiştim şimdi de doktor anlaşmalı 400 tl
-askannesi Oylumbaska veriyor canım evet resim CD. Sonuçlarını dökümana basıyor. İkiz olduğu İçin uzun sürüyor tabi önemli olan bebek pozisyonları doğru pozisyondalarsa hızlı ilerliyor benim ikisi de uyuyordu onları uyandırmak pozisyon buldurmak epey zaman aldı bi tam yattım bi sırtüstü derken bir saate yakındı ya 🙈 sıkılmıştım açıkçası. Umarım o kadar uzun sürmez seninkiler😂
Mercimek48 @"Ipekcntr 15 gün önce Yakup erata da yaptırdım amniyo sentezi Alsancak ta muayeneyesi var 3500 TL ödedim,o da kendi muayenesinde yaptı örnek alma işlemini..
Ipekcntrk -askannesi dün aradi doktor öğleden sonra☺️ Sonuçların cok güzel çıktığını soyledı normalmiş . İste bi dudak damak yarığı var onu da iyi bir cerrahla cozeriz inslalah 🙏
-askannesi Ipekcntrk çok sevindim canım çok şükür. Geçti bitti stresin şükür. Dudak damak yarıklığı için sabahattin hocanın yok mu yönlendirebileceği bir cerrah. O işlemde üzmesin seni iyi bir cerrahla atlatacaksınız inşallah tıpta herşey basit artık canım🤲🥰
Ipekcntrk -askannesi önerdi ama ist da ki doktorları da cok araştırıyorum en iyisi hangisi ise ona gidicem bayağı malıyetlı bir amelıyat bakalm artık hayırlısı ❤️🙏 cok tesekurler canm😘
-askannesi Ipekcntrk canım benim en zor sınavın bu olsun inşallah. Rabbim içine Sinen güzel cerrahlarla karşılaştırsın seni de bebeğini de🤲 Hiçbişey anlamadan su gibi atlatın inşallah🤲
Esmk birgezegenli ben cem korkmaza gitmiştim 2019da 500TL idi 1′5 saat kadar baktı daha sonra bi ölçümü alamadı bize dışarda biraz tatlı yiyip gelin yarım saat sonra dedi yarım saat sonra gittik bebek kılırdanmaya başlamıştı yarım saat kadar daha baktı çok ilgili ve açıklayıcıydı CD içerisinde video ve fotoğrafları verdi
birgezegenli Yeşim hanıma gittim cd vermedi maille raporu attı, 850tl verdim ilgili bir dr bebişimizi 3 saat bekledi :)
-askannesi Ipekcntrk valla arkadaşım benden ikiz gebelik için bin lira aldı yine 😅 ama zam yapmış tekil gebeliklerde öyle duydum. Deseydin yA bi öncekinde 600 falan verdim diye🙃