birgezegenli Merhaba, İzmir’de detaylı ultrason yaptıranlar fiyat ve doktor bilgisi yazabilir mi? Araştırma içindeyim teşekkürler 🌺
Mmasal birgezegenli Prof.doktor Serkan güçlü 750 tyli benim yaptırdığımda baya ilgili açıklamalı ben memnun kaldım
Merve-0535 birgezegenli Alsancak da profesör perinatolog Fuat Akercana gittim. 28 Ocak da yaptırmıştım. 700 TL ye yaptırdım. 1,5 saat boyunca en ince detayına kadar baktı canım. Bize de gösterdi. Ben memnun kaldım 🌸💕 hem CD hem resim verdi. Bizde çektik 🎈
-askannesi birgezegenli merhaba canım ben alsancakta Sabahattin Altunyurt a gittim. Çok memnun kaldım ikiz gebe olduğum İçin ücret bin liraydı. Tek gebelik 500dü. 2 hafta oluyor gideli. Ben çok sevdim çok ilgili bir profesör.
Mihri3503 birgezegenli cen gezer 850 Lotus görğntüleme merkezi 500 Ali karaege 350 Yeşim bülbül 850 Sabahattin altunyurt 650(ben buna gittiim gayet memnun kaldım
birgezegenli Mmasal Mmasal benim arkadaşım da oraya gitti ama bebeğin 6 parmak olduğunu görememiş o yüzden vazgeçtim.
Mmasal birgezegenli anladım canım şükür ben tek tek saydım falan ama İnşAllah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize 🌹
ysmbyklp -askannesi bende Sabahattin bey’e gittim cok donanımlı bir doktor bende cok memnun kaldım tavsiye ederim🙏🏼
Ipekcntrk -askannesi bende ona gittim 700 TL aldı benden bide amnıyosentez aldı benden bebegımde dudak ve damak yarığı çıktı 😔 ondan önce bayraklı da yesım bülbül e gittim 850 TL aldı benden detaylıya
Minikkalbinannesi Can hastanesinde önceki hafta 800 liraya yaptırdım. 40 dakika felan sürdü. Ama doktor ilgili ve bilgisiydi, iyice incelerdi her şeye baktı. Zaten düzenli gidiyorum. Genel anlamda memmunum hastaneden
birgezegenli Minikkalbinannesi can hastanesindeki dr murat akbaş değil mi? Çok olumlu yorum var bende düşünüyorum aynı zamanda cenk gezer, faruk erata da aklımdaki isimler
Aylinadakaya Ben de can hastanesi murat beye gittim gayet memnun ayrıldım. Aynı şekilde ben de 800 tl verdim. Zaten muayenelerimi de orada yaptırıyorum İrfan beye.
Aylar Aylinadakaya merhaba ben de irfan beye gidiyorum. Detaylı ultrosun için Murat beye yönlendirdi memnun kaldınız mı
Aylinadakaya Aylar evet ben memnun kaldım. Bütün her şeye bakıldı. Biraz sessiz anlatıyor duymakta bazen sıkıntı yaşadım sakin biri tabi odada başka kimse de olmadığı için de öyle konuşuyor olabilir. 😃Ekran tam karşıda var ama kendi baktıgı ekranı falan çevirdi rahat ve daha yakından göreyim diye. bana en son doğumdan sonra herkese tavsiye ediyorum kalp doktoruna görünmesini bebeğin demişti belki size de öyle bir şey der ama genel itibari ile sonuçlar temizdi. Sizin de öyledir umarım ama korkutmasın bu durum sizi öyle bir şey derse de. Rahim ağzına kadar baktığı için ilk defa bi muayenede genital bölgeme kadar indirildi kıyafetim ve bi tık rahatsızlık hissettim🙈 aklınızda bulunsun ona göre gidersiniz 🥰
-askannesi ysmbyklp kesinlikle arkadaşım çokta pozitif hiç egosu olmayan bir Prof👏 İzmirde olup detaylı olmak isteyen herkese tavsiye ederim bende 🙏🏻
iros_hera Medicana Cüneyt eftal Taner doktorum, perinatolog olduğu için detaylıyi da kendisi yaptı, hastaneye 760 TL verdik. Her şeyi detaylı anlatıp tek tek açıklıyor, gösteriyor içimiz rahat çıkıyoruz yanından