Dlrasknock aaa ilaçlarıdamı veriyolar. Ben şok 😀

Alsınlar aşkısı, bak hakkıyla yapmayan ilgisiz modellerde varmış.
Herkes ilgili olsun alsın hakkını. Ben bundan yanayım mis gibi :)
Kazansınlar kazandıkça motive olsunlar :)
    Bahar54 gebe takibini ebeler yapıyor canım ondandır o :) herhangi bi saglık durumu olursa ebe doktora söylüyor ve o sekilde iletişim kuruyoruz :)
      Kenanizm18
      Valla yerine göre mi bilmiyorum.
      İst da heryer kalabalık ama eskisi muhitimden beklerdim böyle bişe, gittim yüzüme bakmadılAr. Onun üzerine deiştirdm aile hekimimi. İyiki deiştirmişim valla.
      Allah hepimizi iyi insanlarla karsılaştırsın
      Amin :))
        deletedmom213 şimdi buldum canım çok sağol.

Benim sağlık ocağındakilerin ilgisi sıfır, muhtemelen zaten kadın Doğuma gidiyor diye hiç bir ilgi alaka görmedim..
          Puhukuzusu hemen deiştir aşkısı
          Aç yandex haritarı. Yaz sağlık ocaklarnın numarasını. Hangisi yakınsa sana seç. Ordaki doktorda müsaitse onuda seç. Oldu bitti :)
          Memnun kalmazsan 3 ay sonra yine deişirsin :))
            Kenanizm18 oyledir zaten de doktor da prim aliyor hasta basina o yuzden :) ne zaman gitsek internette biseyler izliyo adam 😁
            nciNurDepegz aşkısı üst tarafta yazdım.
            E nabızdan deiştiriliyo. E devlet şifreni biliyosan işin kolay. Biraz üst kısımda yazdım.
            Ordan okuyp deiştirebilirsn
            deletedmom213 her sağlık ocağı bu kadar ilgili değil canım çok güzel bi yere denk gelmişsin bende yeni taşındım sağlık ocağım değişti gebelik takibi için mutlaka çağırıyorlar vede çok güzel ilgileniyorlar eskisi biraz sallama modundaydı suratları asık bıkkın bir kulübe diyebiliriz😅 ama şimdi memnunum 👍🏻 Çok iyi bir ebem var takibi yapan
              deletedmom213 canım ben de sağlık ocağımı değiştirmek istiyorum ama online değişim henüz yok diye biliyorum sen nasıl yaptın
                deletedmom213 sağlık ocağımızda ki doktorlar ve hemşirelerimizin hepsi çok tatlı ve tatlı dilliler 😍Allah razı olsun hepsinden 🙏
                  Ffatma online deişim var :)
                  Geçen hafta yaptım daha :)
                  Sistemimde hala deişmedi gözükmüş olsada , değişim yeni sağlık ocagıma gitmiş bile hemşire aradı işte :)
                  E nabızdan yapcan aşkısı. E nabız şifren yoksa e devlet şifrenden gir. Applicationdan deil ama e nabız intrnet sayfasından. Orda hekim deiştir var. İki dklık iş :)