deletedmom213 Puhukuzusu google e nabız yaz. Aç sonra. E devler şifresi ile giriş yap e nabız kaydın yoksa Sonra. E devlet şifreai ile girip, anasayfa açılıo. Orda hekim deiştir var. Ordan seçiosun
Puhukuzusu deletedmom213 şimdi buldum canım çok sağol. Benim sağlık ocağındakilerin ilgisi sıfır, muhtemelen zaten kadın Doğuma gidiyor diye hiç bir ilgi alaka görmedim..
deletedmom213 Asiyeomur şansılısın valla. Ben ist a geldiğimden beri devlete ait herşey fiyasko. Ondan bugun cok şaşırdm.
rileyss deletedmom213 sadece 1 kere tetanoz için aradılar onun dışında hiçbir şekilde yardımcı olmadılar ve kan tahlil sonuçları hep yanlış çıkıyor
deletedmom213 parasetamoll öylemi Onlardada mı var hasta sayısına göre prim Olsun prim için olsun, iki tarafta memnunsa alsın 3-5 kat alsın prim :)
deletedmom213 Asiyeomur inş Yine özelde doğum yapcam inş ama testlerimi sağlk ocagında yapsam süper olur
Ummi deletedmom213 benim gttigim saglik ocagida oyle ordaki ebe cok ilgili ve cok tatli her kontrol zamani geldgnde beni ariyor,hatta göğüs ucum icin krem almadm kizdi nie almadn emzirnce çatlama olr die cok ilgililer özele gdiyrm ordan bu kadr ilgi görmüyorum 😁
Hamilelik10 deletedmom213 insanlık diyoruz biz buna. Ne şanslı ki çok güzel bi sağlık ocağına denk gelmişsiniz ☺️☺️
Asiyeomur deletedmom213 saglik ocagi zaten test yapıyor canım ama belli başlı testleri diye biliyorum
Dlrasknock deletedmom213 canim ilgili olmak zorundalar. Cunku yaptıkları her gebe takibi, her asi her tahlil icin prim aliyolar. Ayrica devlet bebek ve anne sagliginj cok onemsiyor. Eger aramazlarsa takip etmezlerse sıkıntı yaşıyorlar.aile hekimi akrabam oldugu icin biliyorum bende. Ayda 1kan vermeye cagriyolar cumada asiya cagirdilar. Ayrica kullandigimz demir haplarıni vitaminleri ucretsiz veriyolar. Eczaneden almaya gerek yok
deletedmom213 Dlrasknock aaa ilaçlarıdamı veriyolar. Ben şok 😀 Alsınlar aşkısı, bak hakkıyla yapmayan ilgisiz modellerde varmış. Herkes ilgili olsun alsın hakkını. Ben bundan yanayım mis gibi :) Kazansınlar kazandıkça motive olsunlar :)
Dlrasknock deletedmom213 evet demir hapi ve decaviti veriyolar. Hatta birtane daha varda elimizde kalmadi gelince arariz dediler😊 birde ebeler varya orda onlar cok guzel bilgi veriyolar. Ozellikle süt emzirme egitiminde yardımcı oluyorlar. Bence sonuna kadar degerlendirmeliyiz😊 bende ozele gidiyorum ama kan tahlillerimi saglik ocaginda yaptırıyorum oyle goturuyorum doktora😁
deletedmom213 Kenanizm18 Valla yerine göre mi bilmiyorum. İst da heryer kalabalık ama eskisi muhitimden beklerdim böyle bişe, gittim yüzüme bakmadılAr. Onun üzerine deiştirdm aile hekimimi. İyiki deiştirmişim valla. Allah hepimizi iyi insanlarla karsılaştırsın Amin :))
Kenanizm18 Bahar54 gebe takibini ebeler yapıyor canım ondandır o :) herhangi bi saglık durumu olursa ebe doktora söylüyor ve o sekilde iletişim kuruyoruz :)
Bahar54 Kenanizm18 oyledir zaten de doktor da prim aliyor hasta basina o yuzden :) ne zaman gitsek internette biseyler izliyo adam 😁
deletedmom213 Puhukuzusu hemen deiştir aşkısı Aç yandex haritarı. Yaz sağlık ocaklarnın numarasını. Hangisi yakınsa sana seç. Ordaki doktorda müsaitse onuda seç. Oldu bitti :) Memnun kalmazsan 3 ay sonra yine deişirsin :))