deletedmom213 benim sağlık ocağımın hemşireleri de çok iyi doktoru da çok iyi dağılsın kendi doktorum gibi ilgileniyorlar arıyorlar :)
Sağlık ocağı.. kızlar bir bakın pls :)
iremby kaydını e nabızdan yapıosun
Yukarıda sanıorm 3 ile 5 defa olmştur yazdım aşkısı.
E nAbızdan e devlet şifrenle gir ve hekim deiştir butonuna bas bu kadar.
Haritayı sadece sana yakın olan sağlk ocagının numarasını bul die öneride bulundum
Yukarıda sanıorm 3 ile 5 defa olmştur yazdım aşkısı.
E nAbızdan e devlet şifrenle gir ve hekim deiştir butonuna bas bu kadar.
Haritayı sadece sana yakın olan sağlk ocagının numarasını bul die öneride bulundum
Bets ya zaten tahlil kağıdı verio o yetmiormu. Kaşe basmışmıydı hatırlamıorm doktorum
deletedmom213 heh e nabiz diyince oldu simdi oraya girdim orda direk aile hekimini değiştir diyormus zaten googlr haritalardan baktim istedigim yerin adina girdim tamamdir. Ayy cok guzel oldu. Bana toplum sagligi merkezine gidin kayit yaptirin demislerdi bu halde bosuna ugrascaktim😒 tesekkur ederiiim sagolun 🙏
deletedmom213 valla evlenmeden önce baglı oldugum saglık ocagı arardı yani cevremdeki hamileleri bebegi olanları evlendim kaydımı baska byere aldım hemşire resmen konusma uslubunu unutmuss gbiydi. Terbiyesiz
deletedmom213 isin asli su saglik ocagi personelleri hasta sayisina ve girdikleri veri sayisinca fazla maas aliyor. Onceki saglik ocaginiz hasta limitini doldurmustur size ihtiyaci yoktur e bide insafsiz ellere dusmussundur. Burdakinde hasta sayisi demekki tavan limitte degil.
- Düzenlendi
deletedmom213 hayır ben hiç ilgi görmedim asi için bile kendim gittim neden geldin diye sordular gitmesem haberim olması tetanoz aşısı bile yapmazdı benim sağlık ocağı
deletedmom213 benim ki sadece 1 kez aradı hamileymissin gelmen lazım diye boy kilo yaş not aldı 2 ayliktim o günden sonra hiç aramadım ilgilenmedi anlamadım degistirsemmi sağlık ocağını
deletedmom213 benim gitigim yerde oyle bazen acmam veya duymam iki uckere ararlar vala sansa heralde 🤣
deletedmom213 ebemiz çok ilgili ve takip yapıyor en önemlisi artık tanıyor doktorlar tirt 😬özemdeki kendi doktorum tahlillerini sağlık ocağında yaptır sonuçları getir ben bakarım dedi boş yere hastanede para vermeyin diyor 🙈😂 sağlık ocağına gidiyorum resmen zorla kan veriyorum o kadar isteksizler hiç sevmiyorum 👌
deletedmom213 nasıl online değiştirdiniz? Ben değişikliği yapamadım
deletedmom213 ewet canim bende kaydimi almaya gittigimde ebem sagolsun okadar guzel konustuki benimle canim bitanem birazcikta yasi buyuk kizim yawrum bu sekilde konustu herseyimle ilgilendi ve aceleye getrmedi gercekten boyle gormek cok guzel bisey dimi insan artik sasiriyor:)
deletedmom213 Benim mahalleme 2 sağlık ocağı yakındı, aynen bende taşınmadan kaynaklı hatta il değişikliğiydi birine kaydolcaktım.
İlk gittiğimde yüzüme bile bakmadılar,bir soruya cevap alabilcek bir muhatap yetkili ara ki bulasın...
Sonra diğerine gittim ki aslında az daha uzak,cep numarasını bile verdi doktor ve ebe.Gece gündüz ne olursa ara şeklindeler.İzlem ve aşı günlerim dışında da gittim,her ay kontrollerim var zaten kan idrar vs.
Çok fazla konuda bilgi de verdiler.Ücretsiz sağlık bakanlığının halk sağlığı merkezindeki gebe eğitim derslerine yönlendirdiler.
Yani ilk gittiğimde kalsam bana da ilgisizi denk gelecekti.
İlk gittiğimde yüzüme bile bakmadılar,bir soruya cevap alabilcek bir muhatap yetkili ara ki bulasın...
Sonra diğerine gittim ki aslında az daha uzak,cep numarasını bile verdi doktor ve ebe.Gece gündüz ne olursa ara şeklindeler.İzlem ve aşı günlerim dışında da gittim,her ay kontrollerim var zaten kan idrar vs.
Çok fazla konuda bilgi de verdiler.Ücretsiz sağlık bakanlığının halk sağlığı merkezindeki gebe eğitim derslerine yönlendirdiler.
Yani ilk gittiğimde kalsam bana da ilgisizi denk gelecekti.
desagr yukarıya yazdım bir çok kez.
Ordan okuyabilirsin :)
Ordan okuyabilirsin :)
deletedmom213 yeterli tahlil kağıdı varsa