Meryem34 detetedmom404 şikayet edin orayı şikayet edilmedikçe onlar öyle rahat eder banada denk geldi kendi doktorum izinde idi başka Aile Hekimi denk gelmişti eşimle ters ters konuştu fln ayağı kalktı deli deli hareketler eşime sen kimsin fln hatta bana böbrek büyümen var dedi korkma ölümcül değil fln şikayet ettik edenlerde olmuş baya yakındır atılması 😊
detetedmom404 Meryem34 aynen dengesizleri toplamışlar ebe diye koymuşlar sağlık ocaklarına ağzında bi sakız bebek düşerse boşa gitmesin deri resmen saygısız kadın
Annesininkuzusu0911 deletedmom213 bende hemşire yönünden çok şanslıyım sağlık ocağım bekarken gittiğim sağlık ocağı evlendikten sonra adresim değişti değiştirmem gerekiyodu hemşiresini çok beğendiğim için değiştirmedim arar sorar hatırlatmalar yapar. Özel numarasını werdi bişi olduğunda bana burdan ulaşabilirsin dedi ☺️
Asiyeomur deletedmom213 saglik ocagi zaten test yapıyor canım ama belli başlı testleri diye biliyorum
Aysun2834 deletedmom213 normalde bebeğin kalp atışından sonra sisteme düşüyor ve sağlık ocağınızın yakından takip etmesi gerekiyor bende burda çok okudum hiç aramayanlar da var ama cezası var bunun nasıl göze alıyorlar bilmiyorum ben kalp atışını duyduğum gün hemşire aradı beni randevu tarihi verdi test yapmamız lazım diye ve her kontrolden önce arıyor muhakkak bilgi veriyor sırf güvendiğim bir yer olduğu için adres değişikliği yapmadım ben çünkü benim oturduğum bölgede aramıyorlar arkadaşıma ben söyledim aşılarını falan yoksa haberi yoktu kıza bide neden daha önceden gelmedin demişler
Bahar22Bahar deletedmom213 Benim gittiğim de hep arar çok ilgili sağolsun. Her zaman o hatırlatır bugün yarın diye. Tahlil yapar ters bir durum yoksa telefondan gönderir sonuçları ☺️
cherryup deletedmom213 Merhaba, bende taşındım ve yeni gebe olduğumu öğrendim. Online olarak nasıl yapıcam sağlık ocağı değişimini.
Betllll deletedmom213 var öyle sağlık ocağı ebeleri cnm bnm hemşiremde öyle hamileliğimde bi ay iğneye gitmedim iğneye neden gelmedin diyip aramıştı numaramı değiştirdim nerden bulmuşsa annemlerin nurasını bulup bna ulaşmaya çalışmış doğum yaptım muaynem vardı muayneye gitmem için aradı doğum yaptım dedim aaa hemen getir bakalım kontrol altında tutalım bişeyi eksik kalmasın flan çok tatlı ya 😇😇😇
Bitanesininannesi Allah var benim de hemsirem çok çok ilgili . Asilarimi takip ediyor. Odem var mi tansyonum kac hepsini yaziyor. Hatta hastane cantasinda neler olmali bebek dogduktan sonra neler yapmaliyim hepsini anlatti.
deletedmom6295 deletedmom213 benim sağlık kcağım da aynı ebe hanımlar hemşire hanımlar sürekli arıyorlar sağolsunlar
iremby deletedmom213 yandex haritalardan nasil seçiyoruz ki ? Haritalara girdim burdaki saglik ocaklarini nasil bulcam ne numarasi yazicam daha ayrintili anlatabilir misiniz?
Meryem34 iremby seçenekte oturduğunuz yeri seçin altta haritada çıkıyor ben az önce denedim de ama maalesef benim eve yakın olan yer doluymuş 🤗
deletedmom213 iremby sağlık ocagı yaz ya da aile sağlığı merkeZi yaz Konumuna yakın olan yerlere bakcan Çıkıo ya sonuc Ona göre üstüne tıklayınca kaç no lu sağlk ocagı oldugu cıkıor
Betul06 deletedmom213 Ben devlet hastanesindeyim hem hem hastaneden hem sağlık ocağından ararlar beni hatta bana ulaşamayınca eşimi arıyorlar çooook memnunum ☺️