deletedmom213 normalde bebeğin kalp atışından sonra sisteme düşüyor ve sağlık ocağınızın yakından takip etmesi gerekiyor bende burda çok okudum hiç aramayanlar da var ama cezası var bunun nasıl göze alıyorlar bilmiyorum ben kalp atışını duyduğum gün hemşire aradı beni randevu tarihi verdi test yapmamız lazım diye ve her kontrolden önce arıyor muhakkak bilgi veriyor sırf güvendiğim bir yer olduğu için adres değişikliği yapmadım ben çünkü benim oturduğum bölgede aramıyorlar arkadaşıma ben söyledim aşılarını falan yoksa haberi yoktu kıza bide neden daha önceden gelmedin demişler
Sağlık ocağı.. kızlar bir bakın pls :)
deletedmom213 Benim gittiğim de hep arar çok ilgili sağolsun. Her zaman o hatırlatır bugün yarın diye. Tahlil yapar ters bir durum yoksa telefondan gönderir sonuçları ☺️
deletedmom213 tşk. Ederim tatlim sagol
deletedmom213
Merhaba, bende taşındım ve yeni gebe olduğumu öğrendim. Online olarak nasıl yapıcam sağlık ocağı değişimini.
Merhaba, bende taşındım ve yeni gebe olduğumu öğrendim. Online olarak nasıl yapıcam sağlık ocağı değişimini.
deletedmom213 var öyle sağlık ocağı ebeleri cnm bnm hemşiremde öyle hamileliğimde bi ay iğneye gitmedim iğneye neden gelmedin diyip aramıştı numaramı değiştirdim nerden bulmuşsa annemlerin nurasını bulup bna ulaşmaya çalışmış doğum yaptım muaynem vardı muayneye gitmem için aradı doğum yaptım dedim aaa hemen getir bakalım kontrol altında tutalım bişeyi eksik kalmasın flan çok tatlı ya 😇😇😇
deletedmom213 amin inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏
Allah var benim de hemsirem çok çok ilgili . Asilarimi takip ediyor. Odem var mi tansyonum kac hepsini yaziyor. Hatta hastane cantasinda neler olmali bebek dogduktan sonra neler yapmaliyim hepsini anlatti.
deletedmom213 benim sağlık kcağım da aynı ebe hanımlar hemşire hanımlar sürekli arıyorlar sağolsunlar
deletedmom213 yandex haritalardan nasil seçiyoruz ki ? Haritalara girdim burdaki saglik ocaklarini nasil bulcam ne numarasi yazicam daha ayrintili anlatabilir misiniz?
deletedmom213 Ben devlet hastanesindeyim hem hem hastaneden hem sağlık ocağından ararlar beni hatta bana ulaşamayınca eşimi arıyorlar çooook memnunum ☺️
cherryup yukarı bak beybi
Yazmıştım uzunca.
Yazmıştım uzunca.
iremby sağlık ocagı yaz ya da aile sağlığı merkeZi yaz
Konumuna yakın olan yerlere bakcan
Çıkıo ya sonuc
Ona göre üstüne tıklayınca kaç no lu sağlk ocagı oldugu cıkıor
Konumuna yakın olan yerlere bakcan
Çıkıo ya sonuc
Ona göre üstüne tıklayınca kaç no lu sağlk ocagı oldugu cıkıor
deletedmom213 ee sonra napiyorum ?nerden kaydimi yapiyorum?
deletedmom213 Evet canım ben yaptırdım. Dr test istediği zman bunlar sağlıkocağında yapılıyor mu diye sor evet derse kağıda yazıp kaşesini basıp verir sende onla sağlıkocağına gidersin :)
deletedmom213 beni aradılar güya cagiracaklardi. Ben gitmesem aradıkları yok
deletedmom213 benim sağlık ocağımın hemşireleri de çok iyi doktoru da çok iyi dağılsın kendi doktorum gibi ilgileniyorlar arıyorlar :)
iremby kaydını e nabızdan yapıosun
Yukarıda sanıorm 3 ile 5 defa olmştur yazdım aşkısı.
E nAbızdan e devlet şifrenle gir ve hekim deiştir butonuna bas bu kadar.
Haritayı sadece sana yakın olan sağlk ocagının numarasını bul die öneride bulundum
Yukarıda sanıorm 3 ile 5 defa olmştur yazdım aşkısı.
E nAbızdan e devlet şifrenle gir ve hekim deiştir butonuna bas bu kadar.
Haritayı sadece sana yakın olan sağlk ocagının numarasını bul die öneride bulundum
Bets ya zaten tahlil kağıdı verio o yetmiormu. Kaşe basmışmıydı hatırlamıorm doktorum
deletedmom213 heh e nabiz diyince oldu simdi oraya girdim orda direk aile hekimini değiştir diyormus zaten googlr haritalardan baktim istedigim yerin adina girdim tamamdir. Ayy cok guzel oldu. Bana toplum sagligi merkezine gidin kayit yaptirin demislerdi bu halde bosuna ugrascaktim😒 tesekkur ederiiim sagolun 🙏