NuryK Erayhilal bedave resmen yuzde 50 indrmdeymis bende fiyati görünce alaym dedim vardi aslnda ama :) cok tesekkrler paylasm icin nasiplenmis oldm :) gule gule gydirin
Erayhilal NuryK sizde insallah 🥰 alin aldırın vala cok guzel hemde pamuk gibi battaniyesi falanda yumuşacık 👍
Kbraa_  Rabbim hepimize sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻
busrafsar Carriebradshow bende bir kız bir erkek ikizim 32 yaşındayım bence çok şanslılar erkek kız ikizler de çok iyi anlaşıp eğlenebiliyolar biz öyleyiz yani 😁 sağlıkla gelsinler 🥰🥰
Carriebradshow busrafsar ay ne güzel 🥰 benim minnoşlarda inşallah sizin gibi güzel anlaşırlar ve birbirlerine düşkün olurlar ☺️Bence de eğlenceli olacak gibi onlar için 💕
imzabirannee tospikaskim bende 3lü olarak (tulum şapka eldiven) butikbebecik sayfasında 94 tlye yaptırdım bilginiz olsun 🌸
Ebrugy imzabirannee az önce sordum yastık ve battaniye dahil ettim 210 dedi acaba baskısı nasıl geldi yıkayınca solma oluyor mu canlı renkler mi
Ebrugy Minikjaponunannesi o kadar parayı verince güzel olur tabi😀 çok beğendim güle güle kullansın minnoş❤️biraz daha uygun birşeyler bakıyorum da yok var ama baskı modeller hep böyle işleme değil
Minikjaponunannesi Ebrugy sayfanın internet sitesinde iki parça olan ürünler de var şapka tulum var mesela fiyatlar uygun parça sayısına göre değişiyor isterseniz inceleyebilirsiniz 🌸 hellobabycollection 😊