Carriebradshow Gulaksu iki takım 1000 lira tuttu annem yaptırdı bize. Ama o biraz eklemeler yaptı. İşlemeli ve isimli kundak bezleri de yaptırdı. Battaniyenin de kenarlarına çiçek işlemeleri ekletti. Onun için takım fiyatı 500 oldu bence piyasaya göre iyi ☺️
ayhankubra01 Hepinizin ki çok güzel olmuş Allah’ım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin biz erken olduğu için birşey almadik 🥰
tospikaskim Bende tek tulum şapka yaptırmayı düşünüyorum uygun fiyatlı nerdr yaptırabilir im. Bilgisi olan var mı arkadaşlar
Minikjaponunannesi tospikaskim benim yaptırdığım sayfada çok çeşit var sorun isterseniz happybabycollection
imzabirannee tospikaskim bende 3lü olarak (tulum şapka eldiven) butikbebecik sayfasında 94 tlye yaptırdım bilginiz olsun 🌸
Uca Mommy17 Instagram da sofianin_tasarimi sayfasından yaptırdım henüz kullanmadım ama kumaş kalitesi çok iyi ve çok ilgililer
2prensin_tekprensesiyim Ccaannsseell anne oğul pijama takımını nerden ve nekadara aldınız acaba ? Çok güzelmiş
Ccaannsseell 2prensin_tekprensesiyim çok teşekkür ederim 🥰 Instagram’da “eltiler özel tasarım çeyiz” sayfasına yaptırdık. Ama fiyatını bilmiyorum annemle kardeşim hediye olarak yaptırdılar.
1eda8 kuzeymomsss aa adaşımız bizim de bşr kuzeyimiz olacak bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum hayırlı doğumlar
Meloakar Ebrugy instagram bebeqon sayfasından yaptırdık ben beğendim baskısını falan sadece yıkarken ütülerken tersten yapmanız gerekiyor