Ebrugy imzabirannee az önce sordum yastık ve battaniye dahil ettim 210 dedi acaba baskısı nasıl geldi yıkayınca solma oluyor mu canlı renkler mi
imzabirannee Ebrugy bende yeni yaptırdım daha gelmedi ama pahalli bisey istemedim zaten cok giydirmicem resim çekmelik diye ama yorumlar falan olumlu 🐣
Sultannbstrk Minikjaponunannesi https://resimyukle.io/r/Z1ZafgD2dG Bizim de bu son günleri inşallah sağlıkla giydiririz😍
Minikjaponunannesi Sultannbstrk çokkk güzel 🤍 kızlara göre harika şeyler var bayıldım 😻 güle güle kullanın 🌺
Cennet-Kokulum Sultannbstrk Yaa buna bayıldım çok güzel 😍😍 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🌸
Nilist Ben isimsiz bir hastane siparişi verdim. Ben kullandıktan sonra ihtiyacı olan başka birinede verebilirim diye düşündüm.
Remziyecrinn Nilist Ne kadar güzel düşünmüşsünüz ben hiç bu açıdan düşünmemiştim çok güzel bir fikir oldu bana da isimsiz Bir hastane çıkışı almak en iyisi Nilist
Minikjaponunannesi Ebrugy sayfanın internet sitesinde iki parça olan ürünler de var şapka tulum var mesela fiyatlar uygun parça sayısına göre değişiyor isterseniz inceleyebilirsiniz 🌸 hellobabycollection 😊
Sultannbstrk Minikjaponunannesi teşekkür ederim inşallah evet gerçekten kızlar için çok cicili şeyler var 😍
haticerabia45 Minikjaponunannesi henüz beşik hariç hiç bişey almadım 🙈🙈 24 haftalık olduk bu ay sonu alıcam nasipse
Minikjaponunannesi haticerabia45 ben de beşik alamadım 😄 eksik çok zamanla tamamlanır sağlık olsun 🤗🌸
Erayhilal NuryK sizde insallah 🥰 alin aldırın vala cok guzel hemde pamuk gibi battaniyesi falanda yumuşacık 👍
Cennet-Kokulum Minikjaponunannesi Daha cinsiyetimiz belli olmadığı için bişey alamıyorum. Ama çok heyecanlıyım yaa🥰🥰 sizinde hastane çıkışınız çok güzelmiş. İçinde gördüğünüz günlerde nasip olur inşallah 🤲🏻🤲🏻🌸
Minikjaponunannesi Cennet-Kokulum amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️ siz de yaptırırsınız sağlıkla gelsin inşallah 🌸😊
Zeynosunannesii Ay herkes isimli mi yaptırmış kendimi eksik hissettim hiç normal hastane çıkışı alan yok sanırım 😄
Minikjaponunannesi Zeynosunannesii her dönem farklı bi şey moda oluyor 😊 önemli olan sağlıkla gelmesi yoksa bebeklere her şey yakışır 🌸
GulnazYuldasova Kızlar çok güzeller hepsi güle güle giysin minnoşlariniz 36 haftalık olduk ben daha bir şey yaptiramadim inşallah yaptırırim