altnbebek 16Gizem16 aynıı ben yaaa😀😀 herkes oynamış olması gerekiyor diyor ama bi ben anlamıyorum sanıyordum 19+6 yız bizde 😊
16Gizem16 altnbebek bazen biseyler oluyor ama beklediğim o değil 🤣açıkçası belki ondan tecrubede yok bide nolucak bilmem
altnbebek 16Gizem16 aynen yaa böyle damar atığı gibi saniyelik birşey oluyor 😀😀 ama tatmin etmiyor demekki bizi biz bildiğin oynasın istiyoruz😀😀😀
___Havva27 NilNehir 19 haftalikta hissettim ama minik minik seyirme gibi 20 haftada net hissettim yanı dışarıdan bakıncada görebildim 20 haftada şuan 21+2 yiz
Sedali34 İlk 12.haftada hissettim butun gun elim bebegimin üzerindedir 😅 şimdi 15 haftalığız cinsiyeti erkek her gün olmasada gün aşırı elim üstündeyken bir kaç saniyeliğine olsa kendini hissettiriyor🤗
Ysmndnz Ben geçen hafta 15.haftada 1 2 kez hissettim ama emin olamadım bugün ultrason vardı 16.haftadayız ultrasonda oynarken bazı hareketlerin bende hissettim
Nurcanyks 17haftada hissetmeye başladım pıt pıt hisleri sonra 20haftamda tam olarak tekmelerini hissttim 🥰🥰🥲
Meleq NilNehir 13-14 haftada minik kaymalar 16-17 gibi minik dokunuşlar 1 haftadır da gümbür gümbür tekmeler hissettiriyor kızım 22+3 haftalığız..🥰
cnn34 NilNehir 17. haftada hatta dışardan bile hareketleribelli oluyodu kuzumun şuan 26 haftalığız 🙏🏻
minikkusummm NilNehir 17+2 de pit pit pit seklinde hissettim, hic unutmuyorum o ani. Simdi kucagimda findigim ❤️🙏🏻