NilNehir Merhabalar hanımlar, bebeğiniz karnınızdayken ilk hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz?
Derinsu2019 NilNehir ilk gebeliğimde 16 da hissettim şuan ikinciye hamileyim 20 haftalık daha hissetmedim bu biraz tembel galiba
Mysaa NilNehir ilk gebeliğimde 17 de hissettim bunda da 14 içindeyken hissettim 2. Gebeliklerde biraz daha erken hissedebiliyorsun 😊
Cannsu8 NilNehir Şuanda 16 haftalığız 🥰 14. Haftalarda hafif hafif kıpırtılar ile hissetmeye başlamıştım. Şuanda da devam ediyor gerçekten muhteşem bir his 🥰❤️
Mervetprdmz Cannsu8 bende 16 haftadayım hissetmiyorum yada ne olduğunu anlamadığım için bilemiyorum zayıfta bi insanım 53 kiloyum elimi felan karnıma koyuyorum :(
TBeyza NilNehir kızımı 18haftalik hissetmiştim öncesinde hissettimse de bebektir bu kesin diyemedim 😀 en net 18 haftalık kalp atışı gibi bı gıdıklanma hissi gibi birseydi
altnbebek 16Gizem16 aynıı ben yaaa😀😀 herkes oynamış olması gerekiyor diyor ama bi ben anlamıyorum sanıyordum 19+6 yız bizde 😊
ZllTzcn 16Gizem16 19+5 ben de net bu hareket bebeğin diyeceğim bir şey hissedemedim. Herkes 17de hissetmiş ben de hissetmek istiyorum hemen🌸🌸🙃
hulyademr 16Gizem16 Aynen ya bende 17+5 haftalığım hissedersin diyorlar ama ben ne gibi bişey hissedeceğimi bilmiyorum 😅 hissettiysemde başka birşeye yormuşdur diye düşünüyorum .