324682929 MDeniz42 benimde öyle bende hissetmediğim zaman oluyo açıkçası bende korkuyorum ama normal diyolar bende 19+3 deyim
sacmalamakizim Yagmrr11 Çok hafif hissettim tuhaf bir şeydi hani karninda kelebek uçuşur ya onun gibiydi 😊
Ecceee İlk gebeliğim, 19+1de hissettim..her gün hissediyorum, genelde sakin sessiz bi ortamda uzandığımda ve yemeklerden sonra coşuyor hareketleri..yürüyüş yaparsam, çok ayakta kalırsam azalıyor hareketleri..şimdilik kalp çarpıntısı şeklinde hareketler
ZllTzcn 16Gizem16 19+5 ben de net bu hareket bebeğin diyeceğim bir şey hissedemedim. Herkes 17de hissetmiş ben de hissetmek istiyorum hemen🌸🌸🙃
16Gizem16 ZllTzcn valla benimde burdakilere bakarsak 16 dan beri var kayma pıt pıt atma gidiklanma ama ben tekme hareketi falan bekliyorum heralde çözemedim
Deletedmom622772 adaa09 üzülmeyin annenin yağ dokusuna - karın yapısına bağlı aslında o içeride 9. Haftadan beri kımıl kımıl oynuyor sadece henüz siz hissetmiyorsunuz 🥰 İnsallah en yakın sürede sizde hissedeceksiniz ❤️
Ozlem1307 NilNehir 18 de kelebek kıpırtısı gibi oldu 23. Haftadayız iki gündür tekmeliyor 😅 babası bile gözüyle görüp elini koyunca hissetti 🥰🥰
handeozt8 vesilece ya bugün bende elim karnımdayken bir şeyler pıt pıt eder gibi oldu geçti hemen acaba hissettim mi 15+2 benim de