Tubanurrr25 Ozcnozge detaylı ultrasonda belli olur 😂 ben kesin öğrenmek için farklı doktora gidicem 😂
Sevdashn Tubanurrr25 yaaa sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin rabbim hepimize hissediyo musun hareketlerini
Ozcnozge Tubanurrr25 bu sene öyle erkek hep ☺️ Napalım ya sağlıkla alalımda kucağımıza erkek olsun bide erkek çocukları anneye daha düşkün olur şanslı olacağız🥰☺️ Bunu düşünüyorum düşündükçe mutlu oluyorum🙈
Deletedmom_7 Tubanurrr25 17. Haftaya girdik. Erkek ilk gebelik. Benim biraz zor geçiyor belim çok ağrıyor. Erkek bebekte bel ağrısı normal diyorlar ama hiç bilmiyorum
Tubanurrr25 Deletedmom_7 erkek bebek zor diyorlar kızlardaha prenses olurmuş kuzum benim çektiklerimi Allah biliyor kanamam oldu cok kez şuan kuyruk sokumum sırtım göğüs kafesim falan cok ağrıyor ellerim ayaklarım habire şişiyor 😿
Karelinannesi Tubanurrr25 19+1 haftalık hamileyim 11 haftalıkken erkek dedi doktorum 13 de tekrar baktı kesin dedi. Şimdilik iyi gidiyor çok şükür 🙏🏻
tupbebekannesi123 Ozcnozge burada çok fazla okudum bazen doktorlar karıştırıyormuş ama benim 3 farklı doktorum da erkek dedi renklide de bakıyorlar ultrasonları da çok net galiba benimki kesin 😂
_Arzu_ Tubanurrr25 Bugün 18+4 de ogrendik erkekmis ustelikde çok hareketli doktor yakalıyordu o kaçıyordu ultrasondan
Deletedmom_7 Tubanurrr25 kanama bende de oldu hala progestan kullanıyorum bir gün hastanede yattım çeken bilir valla 🥺
Tubanurrr25 Ozcnozge yaramaz olurlar ama hadi bakalım 😂 inş bizi cocuktan soğutmazlar şuan bile bizim oğlanın çektirdikleri 2. Cocuk düşünemiyorum bile öyle zor geçiyor hamileliğim 💙😿