nmtock41 Tubanurrr25 26+5 erkek annesiyim ilk gebelik çok az kaldı zaman hızlı geçiyor heyecan ve tedirginlik başladı 😍 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Hatice_gzr2505 Tubanurrr25 bende ilk gebeliğim 16+4 de bir tosuncuk annesi olacağımı öğrenmiştim şuan 23+5 olduk büyüyoruz 😌🙏 allahım hepimize saglıkla kucağımıza almayı basit etsin
Rumsa Tubanurrr25 benimde ilk gebeliğim 13 haftadayım erkeğe benziyor dedi üç hafta sonra gidicem kesinleşmedi henüz🌸
Deletedmom_7 Tubanurrr25 kanama bende de oldu hala progestan kullanıyorum bir gün hastanede yattım çeken bilir valla 🥺
Tubanurrr25 Deletedmom_7 bende kullanıyorum progestan 😿 hem iğne hem fitilini kullanıyorum ben kaç gün kaldım 😿 en son ambulansla kaldırdılar aklıma geldikçe kötü oluyorm ya öyle böyle kanama değildi kovayla boşalırca
Deletedmom_7 Tubanurrr25 ay çok geçmiş olsun. Yaşayan bilir 🥺 bebeğiniz nasıl şimdi neden olmuş bu durum?
Tubanurrr25 Ozcnozge yaramaz olurlar ama hadi bakalım 😂 inş bizi cocuktan soğutmazlar şuan bile bizim oğlanın çektirdikleri 2. Cocuk düşünemiyorum bile öyle zor geçiyor hamileliğim 💙😿
Tubanurrr25 Deletedmom_7 bebeğin durumu iyi gibi ama detaylı ultrason a girmedik henüz ondan belli olur dedi doktor hiç birşey demiyorlar canımıda o sıkıyor zaten bebek yaşıyor diyorlar kanama sebebi yok diyorlar
Deletedmom_7 Tubanurrr25 aynen bende de öyle oldu bir nedeni yok diyorlar ya illa bir nedeni olur kanama sonuçta diyorum yok bir nedeni diyorlar
Ozcnozge Tubanurrr25 vallahi yada biz sıkıntılıyız😂 zayıflıktan olurmu acaba 47 kiloyum kendimi zor taşıyorum bebek daha patates büyüklüğünde😂 ilerisini düşünemiyorum😂
Sevdashn Tubanurrr25 yaaa sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin rabbim hepimize hissediyo musun hareketlerini
sherwoodTR Dün %60 erkek dediler. Geçen cuma da %51 kız demişlerdi. 13 haftalığım. Bakalım mavilenecek miyiz yoksa pembelenecek miyiz ☺️