tupbebekannesi123 Tubanurrr25 yok valla kız hissediyordum ismi bile hazırdı 😂 ama sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Tubanurrr25 tupbebekannesi123 bendensin kız istiyordum bende eşimde kız istiyordu ismide hazırdı erkek cıktı 😂 doktoru zorladım tekrar bakın burnu falan olmasın dedim yok illa pipisi var dedi 😂😂😂
Ozcnozge tupbebekannesi123 bende kız hissediyordum erkek olunca şoka girdim😂 belki değişir değişebiliyormuş çünkü😂
Ysmsdn Tubanurrr25 sağol canım rabbım sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin doğum şekli önemli değil
_tulayb26 Tubanurrr25 ay hadi inşallah hayırlısı neyse o olsun diyelim kız yaz bana merak ettim bak 😂😂
Ozcnozge Tubanurrr25 Tubanurrr25 ayyy😂😂😂 tek değilmişim bende doktora acaba cinsiyeti değişirmi sonradan kız olurmu demiştim😂 bende ismini bile hazırlamıştım
Tubanurrr25 Ozcnozge detaylı ultrasonda belli olur 😂 ben kesin öğrenmek için farklı doktora gidicem 😂
tupbebekannesi123 Ozcnozge burada çok fazla okudum bazen doktorlar karıştırıyormuş ama benim 3 farklı doktorum da erkek dedi renklide de bakıyorlar ultrasonları da çok net galiba benimki kesin 😂