Ravzaemine123 Beyel karaciger enzimleri mutlaka baktirin be de kasinto olmadı ama 50 den 1 hafta da 217 cikti yarın dahiliysye gidicem safra asidi e bakılacak allahim yardım miz olsun evlatları mızı sağlıkla kucağı miza almayı nasip etsin
Beyel Ravzaemine123 amiin insallah canim sordum doktora da oyle birsey yok dedi olsa daha baska belirtiler olur dedi 2 hafta sonra kendi doktoruma gidecem bakalim o ne dicek
Beyel Ravzaemine123 halbuki benm heryerim kaşınıyor yuzume bile sicradi kasinti pek guvenemedim bu doktora insllah bi sorun cikmaz
Beyel Runevrem bi tek hamilelik kremi kullandim mustela diye marka oda kasinmaya basladigimda kullandim onun disinda birsey kullanmadim canim beni bu halde goren içten gelen birseydir diyo cogu hamilelikte oluyormuş bu 3. Hamilelik ilk defa yaşadım ve duydum
Beyel Runevrem bi tek hamilelik kremi kullandim mustela diye marka oda kasinmaya basladigimda kullandim onun disinda birsey kullanmadim canim beni bu halde goren içten gelen birseydir diyo cogu hamilelikte oluyormuş bu 3. Hamilelik ilk defa yaşadım ve duydum
Runevrem Beyel mustelanın içeriği değişmiş çocuklardada aynü sorun olduğunu okudum yinede bir dikkat edin derim
Asseyda Beyel bol bol badem yağı sür canım doktoruna gişesiyle kadar bişey alerji yapmışda olabilir sana
Beyel Asseyda dahada artmamasi icin krem felan sur canim cok geçmiş olsun keske hic boyle seylerimiz olmasa
Beyel Asseyda ben heryere krem koydum nereye elimi atsam suruyorum yoksa olacak gibi degil😊 ne kadarlik oldun