Menbes34 Haftaya kadar imom premium şuan 24 haftalığız ve imom omega ostea formayla ve ferrum kullanıyorum
Canisi28 Happymomezgi haftamız aynıymış 😍 benim doktorum genesis max vermişti benimde yarın bitecek perşembe kontrolüm var devam et derse yorumu güncellerim canım
Zanaservan Happymomezgi decavit, coledan d3, feramat,desiferol,magvital yakında kızım miğdem de kendine eczane açıcak 🤭😊
Hatice_ferit Asseyda ben yan etkilerine baktımda ilaçı içmeden soruyum dedim ağrınız oldukça mı kullanıyorsunuz
Asseyda Hatice_ferit normalde günde 1 taneydi sonradan 2 ye çıkardı magnezyum kalsiyum sonuçta ben yumurta sütü falan içemedim çok fazla değerlerim baya düşük çıktı doğumda zorlanmayalım diye galiba
Ark Happymomezgi d3 k2 kullanıyorum, demir, omega kalsiyum ama ne kullanağına kan değerine bakıp doktor söyleyebilir ben her gittiğimde değiştirip başak bir vitamin geçiriyor
Hatice_ferit Asseyda benim de kasıklarımda ve sağ karın bölgemde kramp sertleşme oluyordu doktorum aprı olunca iç dedi ama kutunun üstünde günde 2 yazıyor bende süt yoğurt tüketmiyorum 😒
tospikaskim Sevdaa975 bende regenesis kullanıyorum demir de ama kan ilacı hiç kullanmadım. Kan ilacını kan tahlilleri sonucu veriyor doktor dimi.
Sadiyekrkc Usnac1995 bende yalnızca decavit kullanıyorum içinde folik asit olduğu için extra almana gerek yok demişti bende cok ikilemde kaldım yeterli gelirmi gelmezmi diye ama yeteceğini söyledi
tospikaskim Happymomezgi ben demir ilacı kullanıyorum ama kan tahlilleri de demire Bi düşüklük gördü öyle verdi. Kan ilacını sizden tahlil aldıktan sonra mı verdi. 32 hafta olduk kan ilacı hiç vermedi doktorum
Glbn34 Happymomezgi İlk 3 ayımda folikasit kullandım. 3 aydan sonra regenesis max vitamin kullanıyorum. 4. Ayımdada ferrum kan ilacına başladım doğuma kadar kullanıcam canım. Şuan 5. Ayımdayım.. Bunları doktorum belirliyor doktorunun tavsiyesi üzerine kullanmalısın canım. Hemşirede d vitamini damla vermişti onuda bayadır kullanıyorum
Snglmlkc Ben ilk başlarda folikasit kullandım sonrasında ferro kan ilacı ve duosvit vitamin ilacı kullanıyorum doktor kontrolünde tabi
54Duyguguc Happymomezgi decavit kullanıyordum mide bulantısı yaptı bende çok doktorum değiştirdi şuan imom omega, ferrum demir ve magnorm kullanıyorum
Ark Muallime_97 Ocean d3 k2 canım hergün 4 damla içiyorum ben buna gebelik öncesinden beri kullanıyorum
Erayhilal Happymomezgi multivitamini kesinlikle kullan cok onemli bebegin ve senin için bende multivitamin Demir D3 Omega 3 Magnezyum kullaniyorum 🥰👍
Gamze_Krzl Deniz003 Folik asit folbiol b vitamini de tribeksol ben dha yeni basladm folik asidden memnunum ama digerini ilk defa kullaniyorm simdilik iyi gbi
Ceylankaya Happymomezgi şahsen ben kullanmıyorum ilkindede kullanmadım bundada kullanmıyorum 22 haftalık gebegim gerek duymuyorum yeme içmem çok iyi bünyem sağlam sağlam olmayanlar kullansın egerki ilaçlar dokunmuyorsa….
bekzclz11 All nutrients are important, but these six play a key role in your baby’s growth and development during pregnancy: Folic acid. Iron. Calcium. Vitamin D. DHA. Iodine.