Bebegim6636 _aren bana da verdi içmiyorum o kan ilaçlarını midemi bulandırıyor yakıyor sadece folik asit yeterli ama onu bile kaç gün dür içemiyorum midemi bulandırıyor 😩😩😩
turefb Happymomezgi hamileliğimin başından beri doktorumun verdiği decavit i kullanıyorum vitamin olarak, bir de sağlık ocağından monovit d3 diye bir damla verdi hemşire, şuan 35+1 im hala aynılarıyla devam ediyorum 🤗
Rose93 Happymomezgi 13 haftaya kadar folik asit şuan Gyno Ferro sanol Dvitamini Çoklu bir vitamin Kalsyum
ozge_glmz dilekk__ ben venatura markasının vitaminlerini kullanıyorum. Devlet karşılamıyor ama inanın doktorların yazdığı ilaçların içlerinde bi ben yokum 🤦🏻♀️ temiz içerikli ilaç ya da takviye bulmak zor.
Gamze_Krzl Deniz003 Folik asit folbiol b vitamini de tribeksol ben dha yeni basladm folik asidden memnunum ama digerini ilk defa kullaniyorm simdilik iyi gbi
Deniz003 Gamze_Krzl tok karna mı kullanıyorsun canım bende folbiol bardı doktor özel bi vitamin yazdı alıp almamakta kararsız kaldım folbiolü mü kullanayım diye
Hatice_ferit Asseyda benim de kasıklarımda ve sağ karın bölgemde kramp sertleşme oluyordu doktorum aprı olunca iç dedi ama kutunun üstünde günde 2 yazıyor bende süt yoğurt tüketmiyorum 😒
Asseyda Hatice_ferit 29+6 Dayız sütü yoğurdu yeni yeni yemeye başlayabildim yumurtayı hala yiyemiyorum ben mecbur içiyorum ilaçları bu arada erkek mi sizinki☺️