___Havva27 Happymomezgi daha bugün doktoruma sordum kullandıklarını doğuma kadar devam et dedi Decavit ve vegaferon kullnyorm memnunum yani iştah olrak da iyim halsiz hissetmiyorum veya yan etkisi yok 🤲
Kisaerbebek Svvl34 Svvl34 merhaba enerji bakımından fark ettim acaba bende 11 haftalığım dün doktorum banada onu verdi de
Svvl34 Kisaerbebek evet daha dinç hissediyorum kendimi. Biotin bile var içinde saçlarımı güzelleştirdi 👍🏻🤰🏻
Hatice_ferit Asseyda ben yan etkilerine baktımda ilaçı içmeden soruyum dedim ağrınız oldukça mı kullanıyorsunuz
Ccaannsseell Hatice_ferit evet hap olarak kullanıyorum. Yok herhangi bir yan etkisi olmadı bende. Aksine bacaklarıma ayaklarıma giren krampları geçirdi.
Esra_G Happymomezgi ilk 3 ay folik asit, şimdi osteocare, efa s1200, vinalac, devit3, demir ilacı, magnezyum (bacak ağrılarım oldukça)
Kisaerbebek Svvl34 yaa çok sevindim inşallah banada etki eder 2 küçük çocuğum var enerji filan kalmıyor 🤭🙈
ozge_glmz dilekk__ ben venatura markasının vitaminlerini kullanıyorum. Devlet karşılamıyor ama inanın doktorların yazdığı ilaçların içlerinde bi ben yokum 🤦🏻♀️ temiz içerikli ilaç ya da takviye bulmak zor.
-Serpilllllll- Usnac1995 canım ben de de Cavit kullanıyorum ayriyetten omega 3 d vitamini demir ilacı(gün aşırı) magnezyum(günaşırı) kullanıyorum.
zehraaaktas Happymomezgi gyno ve decavit kullanıyorum gyno nun içinde bir sürü vitamin var hepsini bilmiyorum decavit de kan ilacı