Aylinbzky34 Hatice_ferit doktorum banada verdi magosit 4 gün kullanabildim resmen mahvetti baş zonklaması beynim fırlayacakmış gibi oldu gittim doktora hayatını etkilediyse kullanma dedi şuan kullanmıyorum ama ara ara kramp oluyo tabi siz yan etki gördünüz mü
Ccaannsseell Hatice_ferit evet hap olarak kullanıyorum. Yok herhangi bir yan etkisi olmadı bende. Aksine bacaklarıma ayaklarıma giren krampları geçirdi.
Seross10 Happymomezgi 13 haftaya kadar folik asit 13 haftadan 40 haftaya kadar decavit vitamin d vitamini ve gyno ferro sanol kullandım
Elif_3434 Merve0092 bende kullanamıyorum midem bulanıyor çok fazla hemde bi kaç gün içebildim devam edebilir miyim bilmiyorum
Aloneanqel Happymomezgi 13 haftaya kadar folidoce folik asit , sonrasında 9 m 10 days vit ve gynofero sanol
gizemsahinuymaz eminemre99 evet canim bikac dk bekledikten sonra tamamen eriyor 🙏🏻 inşallah sağlıkla sihhatle gelsinler 🥰
nilufer132 3 ay dolana kadar FOLİC ASİT Sonrası CALCIMAX-D3 kemik sağlığı için kalsiyum MAGOSIT kramp için GYNOFERRO SANOL kan için DUPHALAC kabızlık için REGENESİS MAX bütün vitaminleri barındıran takviye gün boyu zindelik ve enerji veriyo bu ilacım bittiğinde iki gün almamıştım çok bitkin halsiz oldum
Nese86 Happymomezgi Kansızlık oluyor hamilelikte bendede çıkabilir yine bakalim ayin 19.da gittiğimde gorucez kan almışlardı.
Aysh89 Hamileliğin başından 18. Ci haftaya kadar İmom kullandım 18 den sonra gene ferro ya başladım birde geceleri 75mg asprin içiyorum kan sulandırıcı niyetine. Bu ilaçlar dr reçetesi ile kullanıyorum dr ne derse o. Sizde drunuza danışmadan bişey kullanmayın. Hassas bir dönem gebelik. 21+2 haftalık hamileyim
Aisnori Happymomezgi Merhabalar! 12.haftaya kadar “FOLİK ASİT 1 “ kullandım. 13.haftadan “FEMİBİON “ kullanmaya başladım. Çatlaklar için de “BİO OİL VE HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI” kullanıyorum. Şümdilik hiç çatlak yok .
ebru2871 Happymomezgi prenatal Life hamilelikten 1 ay önce kullanmaya başladım coraspin kullanıyodum bana kanama yaptı enox iğneye başladık onu da doğuma kadar kullanıcam demir vitamini olarak elevit kullanıyorum dün doktorum kan ilaçı olarak ferrum verdi birde magnezyum için magvital verdi
Elfs moom222 kusura bakmayın bir şey soracağım bu Demir ilacı dışkınızda bir sıkıntı oluşturuyor mu koyuluk gibi?
elifcindoruk İlk 3 ay folik asit malum. Şuan 24+3 teyiz feramat(demir takviyesi), imom (omega3) , b12 ve d vitamini kullanıyorum. Hepsinden de memnunum. Beni ayakta tutan vitaminler 😁