aleynakc Biranneo baya bir şey kullanıyorsunuz siz, benim için henüz erken sanırım, sadece vm ve d vitamini verdi bana doktorum
birgezegenli Happymomezgi imom omega kullanıyorum ilk 3 ayda folik asit be d vitamini kullandım, her doktor vitamin veriyor zaten
Meltemcn Happymomezgi vitamin kullanımı anne için de Faydalı bence ben Demir ilacı Pregnom multivitamin ve magnezyum için ekstra bir vitamin kullanıyorum
Deletedmom_7 Happymomezgi Nbl pregna (Multivitamin) Nbl algae oil (Omega3) Bir de magnezyum kullanıyorum
Busakts Happymomezgi ben kullanmıyorum multivitamin Demir ve d vitamini alıyorum . Kan testinde ihtiyaç yoksa beslenmen iyise gerek yok diyor doktor
Ibooya Mnk16 bende kullanmıyorum malesef vitaminlerimi sadece coraspin kullanıyorum onu da zar zor yutuyorum kusma ve bulantı dan dolayı hap yutmaya korkuyorum yutamiyorum yani.vitaminli şeyler yemeye çalışıyorum bebek gelişimi de gayet iyi çok şükür.
Nehir-Poyraz Happymomezgi 12.haftaya kadar folidoce. Ondan sonra imom omega. İçinde hepsi var zaten o yüzden ekstra bişey kullanmama gerek kalmıyor
EzgiKly tucedmrtas yorumunuzu görene kadar yalnız oldugumu düsünmüstm😅 bende gebeliğin başından beri vinalac kullanıyorum. İkiz gebeliğim oldugu halde 12.haftaya kadar hiç mide bulantısı yaşamadım. İlacın icindeki zencefil gibi maddeler bulantıyı önlüyormuş
Svvl34 Happymomezgi Ocean Mummy kullanıyorum doktorum önerdi.İçinde yok yok… Bütün vitaminler var, 30 kapsül. Çok memnunum 🙏🏻💛
Kisaerbebek Svvl34 Svvl34 merhaba enerji bakımından fark ettim acaba bende 11 haftalığım dün doktorum banada onu verdi de
ezgikd eminemre99 bende bugün başladım canım 13 haftada başladık ama bel ağrım oluyodu o nedenle verdi
Ccaannsseell Happymomezgi Multivitamin =Decavit Demir = ferrum B12 = benexol Omega= OMEGA 3 mdc D vitamini= devit3 damla Magnezyum= magosit
Sevvalltnc tucedmrtas evet bende ondan kullandım 3 kutu bitirdim bittiği zaman daha gerek yok dedi sadece d vitamini kullanıyorum şuan 13+6 yız 😊
Gul49karagul Happymomezgi benim 55 gün oldu basen çok şiddetli bazen leke leke ama şükür şimdi yok 25 haftadayim