Hsrttttt Happymomezgi benimde bitti 27 haftaligim gecen gun doktora sordum devam et dedi elenatal 2 hamilelik vitaminini kullaniyorum suan en iyisi buymus canim birazcik pahali ama
Ftmydn aydangn hamilelik öncesinde folik asit bir çok doktor tarafından öneriliyor ben hamile olduğumu öğrendiğim an başlamıştım şimdi 16. Haftamdayım Efa-Mom ve d vitamini kullanıyorum
BabyUygurMother-s Happymomezgi İlk 3 ay folbiol kullandım sonra elevit kullanıyorum hergün aynı saatte almaya özen gösteriyorum, öncesinde ve üstüne 2 saat boyunca bişey tüketmiyorum. İlaçtan olabildiğince faydalanmaya çalışıyorum
sevgiergun Mnk16 Bende hap içemiyorum. Multivitamini alamıyorum. Hap harici suda eriyen vb. multivitamin de yokmuş o yüzden sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Teadora Happymomezgi bana doktorum sadece kan ilacı , d vit ve magnezyum verdi folik asıt zaten hamıle kalmadan 3 ay once baslanıyorum 3. Ay bırakılıyor
mucize2022 Haftaya geldik, doktorum multivitamini kesti gynoferro Demir ilacı ile d3Total d vitamini verdi sadece
2melekannesii___ Happymomezgi 30 haftalik olduk. Decavit ferro sanol elenetal 2 magnezyum ilaci(kapsül seklinde toz olanini dr önermiyorum ağrı gecirmiyor pskolojik olarak geciyo saniyorsun dedi. Magnezyum ilacimi sigorta karsilamiyor), bunlarin yani sira troit ve b12 😒
Dammy Happymomezgi Benim doktorum nbl pregna , nbl alg oil önerdi . 1 aydır kullanıyorum devam edeceğim. Decavit kullanmıştım 1 kutu onu kullanma 30 yıl öncenin takviyeleri artık daha iyi içerikler var dedi. Fikir olur size de.
AysegulS_21 Decavit Newvit Omepa vm Ferrasanol Öncesinde 15. haftaya kadar folik asit ve maltofer kullanmıştım
Lylaars Glytmt_rk98 Sevdaa975 doktorum bana 2. Kutu bittikten sonra bir gün iç bir gün içme dedi acaba kullanılır mi
Biranneo aleynakc ben hem vm hemde aynı markanın magzinc kullanıyorum.ı mom kullanıyordum önceden bunlardn daha çok memnunum.artı osende b1e ve d3 k2 ocean ve demir kullanıyorum.
aleynakc Biranneo baya bir şey kullanıyorsunuz siz, benim için henüz erken sanırım, sadece vm ve d vitamini verdi bana doktorum