Smyye1B Happymomezgi Elenatal2 normalde bulamadığım için ReGenesis Max kullanıyorum. Harici: Magnorm Coledan D3 Gyneferon kullanıyorum
Lylaars Glytmt_rk98 Sevdaa975 doktorum bana 2. Kutu bittikten sonra bir gün iç bir gün içme dedi acaba kullanılır mi
Mnk16 Kullanmayan yok mu yav😕 ben 22. Haftadayım Demir ilacı kullanıyorum sadece bebek gelişimi de iyi benim de değerler iyi kullanmıyorum hap içemiyorum çünkü, ama kusma bulantı yok herşeyden de yiyorum
sevgiergun Mnk16 Bende hap içemiyorum. Multivitamini alamıyorum. Hap harici suda eriyen vb. multivitamin de yokmuş o yüzden sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Ibooya Mnk16 bende kullanmıyorum malesef vitaminlerimi sadece coraspin kullanıyorum onu da zar zor yutuyorum kusma ve bulantı dan dolayı hap yutmaya korkuyorum yutamiyorum yani.vitaminli şeyler yemeye çalışıyorum bebek gelişimi de gayet iyi çok şükür.
Canpolat Happymomezgi yerleşme aşamasında bir kez birden kan geldi her ihtimale karşı verdi sonra o kanama bebeğin rahim duvarının içinden geçerken ki kanamasıymış nolur nolmaz vermişti
Sarahh Happymomezgi vitamin D, folik asit , polivitamin, omega balık yağı, magni B6. Vitamin D yi kan testi sonucu kullanıyorum ama diğerlerini ilk hamileliğimdede şimdide kullanıyorum doktor söylesede söylemesede
taninmayananne Happymomezgi ay benim ilk oglumda bir doktora gitmiwtim torbayla ilac verdi cogu ziyan oldu. Odoktorun ozelligi o torbayla ilac verir. Neyse bunda da daha 6 haftalik hamileyim sadece folik asit verdi bu hafta degerlerimw bakip ona gore verecek.
Serraee Happymomezgi ne verdi peki doktor sana gebelik haftasıyla da alakalı verilen vitaminler bana 16. Haftada omegayı verecegini söyledi mesela
Bet7408 eminemre99 ben kullanıyorum onu kullanmadımda kalça ağrım ve karnımda kasılmalar oluyor ben bebek toplanıyor sanıyordum kasılmaymış
eminemre99 Bet7408 anladım canım benim Allah razı olsun peki bir bardak suya içine mi katiyoruz toz seklinde ya bir su bardağı mi
Basak-88 Haftaya kadar folik asit kullandım aydan itibaren bebeğin kemik gelişimi için kalsiyuma başladım. Hamileliği planladığımızdan bu yana da omega-3 innate alıyorum. Dışarıdan balık tüketmiyorum. Şimdi 30. Haftadayız tahlil sonuçlarımda her hangi bi kansızlık vs görülmedi. Ara. Ara krampları kesmek için magnezyum alıyorum
Sibel83 Hamile kalmadan 10 gün öncesinde Regenesis Max vitaminli folik asit kullanmaya başladım 10 gün sonra hamile kalmışım İlave olarak red krill oil ve sabahları aç karnına sidefer demir hapı kullanıyorum Ocean d vitamin damlası günde bir kez 6.aydan sonra ellerimde çok uyuşma başladı Bir akşam magnezyumdiasporal bir akşam velbon kalsiyum kullanıyorum 7.aydan itibarende gaviskon şurup ihtiyaç olduğunda kullanıyorum Bugub kontrolüm vardı 32. Haftadayım 42cm 2050 gr kızım Yaşım 40 Çok şükğr herşey yolunda🙏
Tucicup 20 haftaya kadar folik asit olarak gebefoly kullandım şuan 30 haftalık gebeyim bu süre zarfında kullandiklarim ocean d 600 mg ağıza bir fis sıkılan d vitamini decavit Multi vitamin korona geçirdiğim için 32. Haftama kadar hergun kan sulandırıcı corospin alıyorum Ferro gyno demir ilacı ve 1 tatlı kaşığı möllers balık yağı birde haftada iki kez felan suda çözülen magnezyum çinko alıyorum
Zeeynepp Happymomezgi bende kullandım o bitti şimdi başka bi multivitamin verdi doğuma kadar onu kullanacağım çok önemli vitamin bırakmayın için
Nergismn 18+3 haftalığız Regenesis ve magnezyum için magnimore kullanıyorum. Ayrıca haftada 1 D vitamini olarak D-colefor içiyorum