kuzeymomsss MiracAlpinannesi 2 gün sonra acile kan vermeye gitmiştim haftasonuna denk geldiği için. Ondan öncesi kayınvalidem bizde diye gitmemiştik tam net öğrenmeden. Ondan 2 gün sonra da kadın doğuma gitmiştim 4 haftalıkken fakan olması gerekiyor
Birumuttur Solay bizde 5+3 üz ☺️ Adetime 4 gün kala öğrendim bende . Erken öğrenince erkek diyorlar . Sizin bi bilginiz var mı
nrsen MiracAlpinannesi 23 günde bi adet oluyordm 13 ekim son tarhimdi 6-7 kasımda zaten adet olmayınca anlamıştım 8 kasım ptesi kaset testi yaptım çıkmıştı kan verdm hemen 67 çkmıştı😂
Feyza-nur MiracAlpinannesi benım reglım 10 gün gecikti test yaptım evde çift çizgi cıktı ertesi gün kan verdık öyle öğrendim
Gulcingezer Feyza-nur benimde 5 gun gecti test negatif regl de yok karnim agriyo gogusler sis bilmiyorm ne yapicm
aysenurozdemirr benim regl gecikti testte çift çizgi ve yükse beta ile öğrendim♥️ konudan bağımsız ama birşey sorabilirmiyimm🙈 bugün doktor muayenede kesenin biraz küçük göründüğünü söyledi, kalp atışını duyduk şükür ama var mı bilgisi olan🙈
MiracAlpinannesi aysenurozdemirr Benim bilgim yok ama zaten doktor bir sıkıntı görseydi size söylerdi 😍
aylinpalaa MiracAlpinannesi bileğimde kist çıkmıştı onunla meşguldüm röntgenler mr’lar derken hanile olduğumu öğrendim😀
Ccaannsseell MiracAlpinannesi evet az kaldı çok şükür 😍 rabbim tüm hamisleri sağlıklı sıhhatli evladına kavuştursun inşallah 🙏😍
Mlkysf MiracAlpinannesi 3 haftalikken öğrendim adetime 4 gün kala test yaptım beklediğim için silik cizgi çıkmıştı adetten 2 gün geçincede kan testi vermiştim ❤️
Sena55 Ayse-33 bende de lekelenme oluyor doktora söyledim ama kese etrafında kanama yok bişey olmaz dedi bilmiyorum ya bugün bidaha oldu kahverengi akıntıyla beraber