nrsen MiracAlpinannesi 23 günde bi adet oluyordm 13 ekim son tarhimdi 6-7 kasımda zaten adet olmayınca anlamıştım 8 kasım ptesi kaset testi yaptım çıkmıştı kan verdm hemen 67 çkmıştı😂
Feyza-nur MiracAlpinannesi benım reglım 10 gün gecikti test yaptım evde çift çizgi cıktı ertesi gün kan verdık öyle öğrendim
Gulcingezer Feyza-nur benimde 5 gun gecti test negatif regl de yok karnim agriyo gogusler sis bilmiyorm ne yapicm
aysenurozdemirr benim regl gecikti testte çift çizgi ve yükse beta ile öğrendim♥️ konudan bağımsız ama birşey sorabilirmiyimm🙈 bugün doktor muayenede kesenin biraz küçük göründüğünü söyledi, kalp atışını duyduk şükür ama var mı bilgisi olan🙈
MiracAlpinannesi aysenurozdemirr Benim bilgim yok ama zaten doktor bir sıkıntı görseydi size söylerdi 😍
aylinpalaa MiracAlpinannesi bileğimde kist çıkmıştı onunla meşguldüm röntgenler mr’lar derken hanile olduğumu öğrendim😀
kuzeymomsss MiracAlpinannesi 2 gün sonra acile kan vermeye gitmiştim haftasonuna denk geldiği için. Ondan öncesi kayınvalidem bizde diye gitmemiştik tam net öğrenmeden. Ondan 2 gün sonra da kadın doğuma gitmiştim 4 haftalıkken fakan olması gerekiyor
Ccaannsseell MiracAlpinannesi evet az kaldı çok şükür 😍 rabbim tüm hamisleri sağlıklı sıhhatli evladına kavuştursun inşallah 🙏😍
Mlkysf MiracAlpinannesi 3 haftalikken öğrendim adetime 4 gün kala test yaptım beklediğim için silik cizgi çıkmıştı adetten 2 gün geçincede kan testi vermiştim ❤️
Sena55 Ayse-33 bende de lekelenme oluyor doktora söyledim ama kese etrafında kanama yok bişey olmaz dedi bilmiyorum ya bugün bidaha oldu kahverengi akıntıyla beraber
Srgnnn MiracAlpinannesi 2 haftalıkken öğrendim🤦🏻♀️ Ama sanki günler geçmiyor gibi şuan 3 haftalığız haftaya inşallah kalp atışını duyabilirim🌺❤️
Mrv135 Srgnnn Kese bile belki olusmamis olur haftaya. Kese için Beta takibi yapın ortalama 5000 civarı olunca karından görüyor doktor, kalp atışıni da keseyi gördükten bir hafta on gün sonra duyarsınız daha çok küçükmüş 🥰
MiracAlpinannesi Srgnnn 2 haftalıkke nasıl öğreniyorsunuz ya 😌 Bende Su an 3 haftaligim aramızda 1 hafta var 😄
Onlyyou MiracAlpinannesi valla teste çıkması inanamadım eşime söyledim öyle olunca ertesi gün gittim doktora kanda test yapıldı hamile olduğum netleşti
Onlyyou MiracAlpinannesi ben hissettim ama değişiktim akıntım vardı kasıklarımda sancı bi tuhaftı onuüzden test aldım ama ihtimal veremedim iki hafta sonra çubukta çıkmasına yanlıştır diye düşündüm eşime deyince de merak ettik
Onlyyou Bu arada doktorum bana sabah akşam kullanacağım kan ve Demir verdi gynoferon sabah akşam fazla değil mi