MiracAlpinannesi
O gün dayanamadım pozitif çıktığı gibi hastaneye de gittim kanntesti yaptırdım heyecanla.
İlk kontrolume ise ,6 haftalık gittim şimdi ki aklım olsa ilk aylar hiç gitmezdim. Boşuna stres yapıyorlar insanı herşey yolundayken bile.
6 haftalikken kese var bebek yok dedi doktor iki hafta sonraya randevu verdi. Stres dolu iki haftadan sonra gidip bebeğimizi gördük. Oysa zaten bebegin 6 haftalıkken görünmesi çok nadir. Sonradan araştırınca öğrendim. Daha sonra eşimi ikna ettim ben bir daha lazım olmadan doktora gitmem diye. 16 haftalıkken büyüdüğü için karnımı farklı hissettim korktum doktora gittim herşey yolundaydı. 25inci haftadan sonra düzenli gitmeye başladım.
Fakat gebelik öncesinde 5-6 ay kadar önce sağlıklı beslenip yaşamaya başladım. Sonrasında da çok dikkat ettim. Sürekli bu konuda kitaplar araştırmalar okudum. Evdeki kozmetikleri parfümden nemlendirici kreme ruja kadar herşeyi kutulara kaldırdım. Yani doktora ilk aylar gitmemek derken durumu oluruna bırakmayı kastetmiyorum. Ben Türkiye’deki sağlık sistemine doktorlara guvenmedigim için elimden geldiğince az gitmek istedim. Yoksa herşeye dikkat ettim.