5+5))) çok komik olacak ama ay başladığı günden içimde bi hiss vardı, hamileyim diye. Adetime 1 hafta 10 gün kaldığı günden de test yapıyorum, hiç göstermiyor. Bende artık, yok bişey tamam. Kendimi kandırmayayım dedim, ama içimde bir hiss var ki, yok sen hamilesin. Her akşam da eşime test aldırıyorum, eşim de göstermiyorsa gelecek ay olur diyo. Ama yine bi hiss var işte. Anneme dedim, küçük tuvalet ihtiyacım baya çok, tuvaletden ayrılmıyorum. Annem dedi, hamilesin sen. Dedim göstermiyor, olamaz. Inanmıyom. Neyse, adet günümde bile test göstermedi. Adetimden 1 gün sonra 2 çizgi. Şaka mı bu))? Diye kendime sordum. Dedim yok ya, olamaz. Ben halüsünasyon görüyorum her halde. Bir yandan seviniyorum, bir yandan da çokta ciddiye alma, birden olmaz diye diyorum kendime.Anneme fotoğrafını gönderdim testin, kız sen hamilesin dedi.
Neyse, bir arkadaşım var doktor, kız. Ona gönderdim dedi 1 hafta 10 güne kadar tekrar yap. Çizgi koyulaşırsa hamilesin. Dedim tamam.
Yaptım dediğini ve sonuç hamileydim. Neyse, doktora gidene kadar bir şüphe vardi, keseyi görünceye kadar rahat etmemiştim. Gördükten sonra rahatladım❤isteyen herkese kısmet