1Susam Tubiiiiif evet canım ben keseyi gördüm çok şukur karından gorunmedi alttan muayne ile göründü hayırlı olsun seninde inşallah 🥰
Rena98 MiracAlpinannesi Benimde reglime 1 hafta vardi ruyamda gormusdum hamileligimi hiss ettim test yaptim silik cizgi cikti ondan bi iki gun sonra doktora gittim kesede gozukdu icindekide 3 haftalikdi 5-6 ci haftada gittigimde kalp atisini duydum. Hamd olsun🙏
Rena98 Tubiiiiif ben 3 haftalikken gordum keseyide icindeki minigide 5-6 haftada kalp atisini duydum moskovoda yasiyorum altdan bakdilar bana
ozge_arslan18 MiracAlpinannesi 4 haftalıkken testle öğrendim ama kese gözükmedi 5. Haftada keseyi gördük 😇😇💙
Babynisan sekerpare3 sakinliğini korumaya çalış canım bol bol dua et ben ayetel kürsi okurdum sürekli aklıma geldikçe göbeğimi okşalayarak hayırlısıyla gel sağlıkla gel diye dua ederdim sende yap ❤️🙏
btlbsr MiracAlpinannesi tam 4 haftalıkken öğrenmiştim bende reglime bir gün kala yada bir gün geçtikten sonra test yapmıştım çok silikti benimde kanda hemen çıktı zaten. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin☺️
Yagmur-Emre 8 haftalıktı 🙊 6 ayda bi genel kontrole giderdim. Yine öyle bir kontrolde öğrendim. Bianda kalp atışını duydum hiç aklımda yokken 🙏🏼 Adet sandığım yerleşme kanamasıymış çünkü. Şuan 39.haftadayız. Az kaldı kızıma kavuşmama 👸🏻
Pkmezbal MiracAlpinannesi 2aylıkken öğrendim 😁😍🤣🤣 o kdr ihtimal vermiyordum ki 🥺 çünkü sağlık sorunlarım vardı olmuyordu olamıyordu 🤦🏻♀️ Ama rabbim ne büyük işde umudu kesmemek lazım ❤️🤲🦋
kama_mukhtar 3bebeli1kedili maşAllah Allah yardimciniz olsun❣️bende mart 21 catlatma ignesi oldum ama henuz beklememi soylediler test falan yapmadim hic, siz nasil oyle cabuk ogrendiniz? Kandan 14 gun kadar cikmaz diyolar iğne etkisi
3bebeli1kedili kama_mukhtar açıkçası ben yapma taraftarı değildim hatta şunu düşünüyordum tutmaz olmaz falan adet günüm geçsin ondan sonra yaparım dedim ama annemin ısrarları sonucunda aman yeter ki sussun diye yaptım pozitif gördüm 5inde çatlatma iğnesi oldum kanda 16.gün görmüş oldum 21inde kan testi verdim çünkü doktorum şey dedi hatta adet gününden önce yapma hormonel pozitif çıkabilir adetin geçtikten bir hafta sonra yaparsın daha sağlıklı olur demişti ben dayanamadım tabii