Tubiiiiif 1Susam aynıyız canım bende şuan 5+5 günlüm pazartesi keseyi görmeye gitcem inşallah sen gördün mü keseyi 🙂
seda2209 MiracAlpinannesi 7 buçuk haftalıkken öğrendim. Midemde çok kötü yanma ve bulantı vardı ama gebelik diye düşünmüyordum midem dayanılmaz hale gelmişti acilde kan verdim doktor güldü çocuk büyümüş haberin yok diye 😂😂
1Susam Tubiiiiif evet canım ben keseyi gördüm çok şukur karından gorunmedi alttan muayne ile göründü hayırlı olsun seninde inşallah 🥰
Rena98 Tubiiiiif ben 3 haftalikken gordum keseyide icindeki minigide 5-6 haftada kalp atisini duydum moskovoda yasiyorum altdan bakdilar bana
Tubiiiiif sekerpare3 bende 4+3 ögrendim gittim hemen doktor tabi daha küçük görmedi sadece rahim kalınlaşması olmuş şuan 5+5 olduk pazartesi keseyi göreye cagrıdı ama ben bir telaş anlatmam inşallah saglıklı oldunu duyarım bebeğimin 😊
Ilkhayat MiracAlpinannesi ilki 8 haftalık ta öğrendim oğlumu 2 ciyi daha yeni ama 6 haftalık ta öğrendim ❤️🤗🌼
Rena98 MiracAlpinannesi Benimde reglime 1 hafta vardi ruyamda gormusdum hamileligimi hiss ettim test yaptim silik cizgi cikti ondan bi iki gun sonra doktora gittim kesede gozukdu icindekide 3 haftalikdi 5-6 ci haftada gittigimde kalp atisini duydum. Hamd olsun🙏
ozge_arslan18 MiracAlpinannesi 4 haftalıkken testle öğrendim ama kese gözükmedi 5. Haftada keseyi gördük 😇😇💙
Babynisan sekerpare3 sakinliğini korumaya çalış canım bol bol dua et ben ayetel kürsi okurdum sürekli aklıma geldikçe göbeğimi okşalayarak hayırlısıyla gel sağlıkla gel diye dua ederdim sende yap ❤️🙏