BulutunnAnnesi 18 günlük iken öğrendim 🙈 adet günümde doktora gittiğimde keseyi gördüğünde kendi de çok şaşırdı ;)
MiracAlpinannesi Because S9000 ceren_1411 Marziye_BAZ mrvmina sevimlikek BulutunnAnnesi ayseguuuLLL_ Minnakyavrum taninmayananne Aybukeninannesi01 Masallah hepinize doktora ne zaman gittiniz peki😍
15531211 MiracAlpinannesi ben öğrendiğim de kan değerim 2 3 haftalıktı. Ama son regl tarihime göre 3 buçuk haftalıktı silik çizgi görünce dayanamayıp hemen kan vermeye koşmuştum 🥺😂😂 şuan da 16 haftalık hamileyim oğluma💙👼
Melisa_48 MiracAlpinannesi en son yorumumu 27 eylül 2020 de yapmişim ve uygulamayı sildim dün ise 5+6 yken ikinci hamileliğimi oğrendim 😊😍🤲 sağlıkla gelsinler
sekerpare3 Babynisan evet ya bende 4+3 te ogrendim. Suan 5+3 oldu. 7 hafta olmasini bekliyorum kalp atışı icin. Zaman geçmiyor. Insan telas yapıyor, nasıl atlaticam bu dusunceleri bilmiyorum 🌸
Tubiiiiif sekerpare3 bende 4+3 ögrendim gittim hemen doktor tabi daha küçük görmedi sadece rahim kalınlaşması olmuş şuan 5+5 olduk pazartesi keseyi göreye cagrıdı ama ben bir telaş anlatmam inşallah saglıklı oldunu duyarım bebeğimin 😊
Babynisan sekerpare3 sakinliğini korumaya çalış canım bol bol dua et ben ayetel kürsi okurdum sürekli aklıma geldikçe göbeğimi okşalayarak hayırlısıyla gel sağlıkla gel diye dua ederdim sende yap ❤️🙏
Tubiiiiif 1Susam aynıyız canım bende şuan 5+5 günlüm pazartesi keseyi görmeye gitcem inşallah sen gördün mü keseyi 🙂
seda2209 MiracAlpinannesi 7 buçuk haftalıkken öğrendim. Midemde çok kötü yanma ve bulantı vardı ama gebelik diye düşünmüyordum midem dayanılmaz hale gelmişti acilde kan verdim doktor güldü çocuk büyümüş haberin yok diye 😂😂
1Susam Tubiiiiif evet canım ben keseyi gördüm çok şukur karından gorunmedi alttan muayne ile göründü hayırlı olsun seninde inşallah 🥰
Rena98 Tubiiiiif ben 3 haftalikken gordum keseyide icindeki minigide 5-6 haftada kalp atisini duydum moskovoda yasiyorum altdan bakdilar bana