Onlyyou MiracAlpinannesi ben hissettim ama değişiktim akıntım vardı kasıklarımda sancı bi tuhaftı onuüzden test aldım ama ihtimal veremedim iki hafta sonra çubukta çıkmasına yanlıştır diye düşündüm eşime deyince de merak ettik
Onlyyou Bu arada doktorum bana sabah akşam kullanacağım kan ve Demir verdi gynoferon sabah akşam fazla değil mi
Birumuttur Solay bizde 5+3 üz ☺️ Adetime 4 gün kala öğrendim bende . Erken öğrenince erkek diyorlar . Sizin bi bilginiz var mı
Nur123aa MiracAlpinannesi bende regl gününe bir gün kala öğrendim çok ağrım vardı içime doğdu silik çizgi çıkmıştı ☺️❤️
Bebetooooooooooo Mrvsyrk hayırlı olsun ben de dün öğrendim 4 haftalık hamileyim ama bel ağrım ve Ra ara kahverengi akıntım oluyor sizde de böyle bir durumda oluyor mu yada oldu mu
Mrvsyrk Bebetooooooooooo bel ağrım kasık agrım sabahları da bulantım çok fazla oluyor herhangi bir akıntı olmadı dediğiniz gibi
Babynisan MiracAlpinannesi heyecan yapıyor insan da işte diğer türlü erken öğrenildiğinde de stres başlıyor her iki türlü de zor 😂
Gamzedngdn MiracAlpinannesi ilk kızımda 3 haftalıktı öğrendiğimde. İkinci kızımda 8 haftalıkken halsiz kalınca test yaptık öyle öğrendim ❤️
Civciv_annesi14 Kızlar bugün doktora gittim bana dedi 10 hafta 6 gunluksun dedi kollar ve bacaklar oluşmuş ama cinsiyet belli değil ne zaman belli olur sizce
Hazelneva MiracAlpinannesi 3+4 de öğrenmiştim adet döngüm kısa olduğu için 3 test yaptım silik çıktı acilden kan verdim doktora da 8 haftalıkken gittim kalp atışı ve keseyi net gördük şimdi 11+1 iz
Gamzedngdn MiracAlpinannesi Bir tedaviye başlamıştık. Hamile miyim diye baktık öyleymiş 53 dü beta hcg öğrendiğimde 🥰