Tubatuba25 Raha_727 Bunu doktorunuza danışın burda tut derler çocuğuna bir şey olur o yüzden sağlıklı olanı doktoruna danışman
Zeyzeyp HappyMom menümüzde mercimek çorbası kuru fasülye pirinç pilavı fırında tavuk salata Tatlı olarakta Karagöz tatlısı var❤️
Melos12 HappyMom Düğün çorbası Etli patates yemeği eşim için Kendim için tavuk kızartım Pirinç pilavı Yeşil salata Havuç tarator Tatlı İçecek
Sarikan93 HappyMom Kurufasulye Pilav Tavuk Terbiyeli havuçlu şehriye çorbası Mercimek köftesi Dondurmalı irmik helvası Salata
Eda_Esen Haticecebrail21 Kız öyle deme biz gurbetteyiz burda fırınlar lahmacun yapmıyor evde kendim yapıyorum bir sürü iş iç hazırla hamur yoğur önce tavada altını pişir sonra fırın da üstünü yanına salata yaparken kendimden geçmiş oluyorum 🙈🙈
zamaneannesi HappyMom tavuk çorbası bonfile et ve patates havuçlu pilav salata 🌹 Allah kabul etsin herkesin oruçlarını
----38--46 HappyMom ilacı kullandığım için tutamıyorum son 8 Günüm ztn ama kayınvalidem kayınbabamla yaşıyorum onlara hazırladım İnegöl köfte Patates kızartması Pirinç pilavı Salata Mantar çorbası Tatlımda Kalburabastı