Meri3220 @HappyMom şehriye çorbası salata balık var bizde de Allah kabul etsin bebemibeklrken bende 32 haftalık gebeyim denemeye bile kalkmadım hiç Rabbim tutanlara kolaylık versin inşallah inşallah 🤗 Bizimde
Nazenin1551 Merve0004 benim doktorum 2 gün tutma 1 gün tutabilirsin dedi ben öyle yapacağım . Yani inşallah 10 gün kadar tutmuş olacağım ramazan orucunu allah nasip ederse 🤲🏻
12siradanbiri HappyMom Mantarli tavuk sote, pirinç pilavı,ezo gelin corbasi tulumda tatlısi Salata, içecek olarak visne suyu yaptim yazdan koydugum🤲☺
Mikmikbuk HappyMom Kıymalı ıspanaklı börek, kısır ve çorba😁 somon ve ıspanak yapmayı planlıyodum eşim börek istedi😁
Btlfth Ayran aşı çorbası Karnıyarık Pirinç pilavı Baharatlı patates fırınladım Muzlu rulo pasta 🤭 biraz abarttım sanırım ama ilk hamilelik dönemimde ilk iftarım anı kalsın 😂
Rizeliiiii Raha_727 mide bulantın yoksa cocugunun saglıgı ve senın saglıgın yerındeyse tutabılır.ben 3 aylık hamıleyım tutabılıyorum çok şukur inşallah boyle devam edebılırım 🤲allah yardımcımız oluyo şükür
Sevval4 despina234 Menümüz aynı ayriyetten tarhana ve magnolia yaptım 😂 ama gözümün önünde duran kremayı ve vanilyayı koymadAn tatlıyı servisledim bakayım nasıl olacak 🙈
despina234 Sevval4 güzel olmuştur ellerine sağlık 🙂💚 bu arada tatlı yapmadım ama eşim hurma almış beş tane yedim keşke tatlı yapsaymisim🤣