Ravzaemine123 Ben tutamıyorum ama eşime hazırlayacağım menü =şehriye çorbası patlıcan oturtma yoğurtlu semiz otu salatası pilav tatlıdan güllaç
turefb HappyMom sac kavurma, mercimek çorbası, yoğurt, ramazan pidesi. Yeter 😅 tatlı yapmaya üşendim 🤭
Ana-Kraliceee2406 Cnsl252525 o kadar canım istiyo ki bu söylediklerini. Ama yemeğe giren Salça soğan ikilisinden hamileligimde tiksindim. Şuan sadece patates kızartması pilav patates haslamasi yiyebiliyorum ne yazık ki
Anne_zeytin Herkese merhaba; Mercimek çorbası, kuru fasülye-pilav, yalancı mantı(erişteli) 😊Hayırlı ramazanlar
Turkaninalli HappyMom Patlıcan musakka Patates püresi ( pilav düşünmüştüm ama eşim pilav yemek istemedi ve bunu seçti ) Salata Ayran Turşu Booool cevizli Kabak tatlısı
Saylikesma HappyMom bugün için lahmacun ve mercimek çorbası düşündüm diğer günler için Allah kerim 😂😊
324682929 Bizim aile apartmanı herkese bir menü düştü kayınvalidemde hepbirlikte yenilecek Yayla çorbası Tavuk şinitzel Fırında kremalı kaşarlı patates Etli pilav Salata Güllaç
tatlidusler Çökertme kebabı, mercimek çorbası, yaprak sarması, salata, kemalpaşa tatlısı. Hayırlı iftarlar olsun herkese
Gzmmmmmm11 02rabiakardas terbiyeli dana haşlama tereyağlı makarna yaprak sarması yoğurt salata turşu magnolia 20 günlük lohusayım fazla bile😂
bebemibeklrken HappyMom 30 haftalık gebeyim oruc tutamiyorum iftara eşime patlican musakka pirinç pilavi cacik mercimek çorbası yapiyorum sizler ne durumdasiniz hamileyken oruç tutabiliyomusunuz
Meri3220 @HappyMom şehriye çorbası salata balık var bizde de Allah kabul etsin bebemibeklrken bende 32 haftalık gebeyim denemeye bile kalkmadım hiç Rabbim tutanlara kolaylık versin inşallah inşallah 🤗 Bizimde
Gamze_yassar bebemibeklrken bende 30 haftalığım bugün tutum tutabildiğim kadar tutcm Allah yardım ediyor güzel geçti bugün ☺️
despina234 bebemibeklrken Sizin haftanız ileriymiş o haftada olsam belki ben de tutmayabilirdim veya doktorum izin vermezdi belki. Ben henüz 15 haftalık hamileyim çok şükür bugün ikinci gün. Baş ağrısı hariç ciddi bir sorunum olmuyor baş ağrısı da son saatlerde başladı dün. Doktor onaylı tutuyorum onu da belirteyim 🙂
okuyor Manolyagkmn kayınvalidem yazdan konserve olarak yapıp veriyor ☺️ ben yapmayı bilmiyorum maalesef. Ama nefis yemek tariflerinde meyve suyu tarifleri var.