trakyalikizce HappyMom tarhana çorbası kıymalı patatesli havuçlu bezelye yemeği pirinç pilavı ve tabii ki ramazanın olmazsa olmazı çilekli fındıklı güllaç🥰🥰 Herkese hayırlı ramazanlar dilerim🙏🏻🌸
okuyor Manolyagkmn kayınvalidem yazdan konserve olarak yapıp veriyor ☺️ ben yapmayı bilmiyorum maalesef. Ama nefis yemek tariflerinde meyve suyu tarifleri var.
Deryy Manolyagkmn bir limon bir portakal kesip buzlukta dondruorum sonra robottan geçiriyorum içine damak tadına göre şeker en fazla bir bardak koyuorum ben biraz genişçe bi kaba alıp üzerine 2,5 litre su ekliyorum 1-2 saat bekletiyorum iyice kaynaşıolar süzüosun kavanozlara dolaba at mis gbi Her sebe portakllar bitmeden mutlaka buzluğa depo ederim 😅🌸
Deletedmom_85 Kremalı un çorbası İslim kebabı Pirinç pilavı Salata Şekerpare tatlısı 🌸 Herkese iyi iftarlar 🌸
AselLinaMom HappyMom et sote, pirinç pilavı, mercimek çorbası, salata, ev yapımı limonata Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin İnşallah 🤗🌹
ikicocukmeselesi HappyMom bugün menümüz basit 🤭 •Terbiyeli Tavuk Çorbası •Salata •Kıymalı Pide Allah bereket versin😋
Durubebegim Kuzu kaburga haşlama Yeşil mercimekli bulgur pilavı Ayran çorbası Salata Ve soğuk baklava 🥰 herkese hayırlı ramazanlar iyi iftarlar hakkınızı helal edin bacılar yemeği yazdım şimdi hamile arkadaşlar var
Tokkaci İftara menü patates tavuk yoğurt çorbası salata kadayıf tatlısı ben oruç tutmuyorum hamile olduğum için eşim tutuyor
Hilallalal HappyMom Yoğurt çorbası Orman kebabı Pirinç pilavı Ev yapımı limonata Cacık Ev yapımı puding
Guzucuk25 HappyMom mercimek çorbası Kuru fasulye Pilav yanına etli lahana sarması Salata Su böreği kayinvqlidem olmadığı için her sene kayinpederim ve kaynim bende yaparlar o yüzden biraz kalabalık menü herkese hayırlı iftarlar ALLAH kabul etsin