58sivas Raha_727 hayir ama evdekiler icim yapiyoruz onun sevabida var allah aff etsin bu yil tutamadik bizde tutanlar iftar sofrasi hazirlayip azda olsa sevap kazanlaim diyiroruz
Minigin_annesi0 Mercimek çorbası Etli patates yemeği Pirinç pilavı Salata Tatlı olarak iki gün önce yaptığım revani var bugün o bitsin yarına taze yaparız 🤭
Zeh123-ra Raha_727 ben 18+4 tutum canım bugün gayet güzel gidiyor egerki bir sorun sıkıntın yoksa tutabilir insan tabi herkesin fikri kendine
ebru2871 Zeh123-ra ben dün kendimi oruçlu sanıyodum diyorum ne kadar güzel susmadın açıkmadım yarım saat sonra içimde bişi hareket ediyor dedim ben hamileyim kızım açıkmışta bana haber veriyo yemek gönder diye sonra kalktım kahvaltımı yaptım benimki dayanamıyo açlığa😂😂
Sevgismet MDeniz42 urfalara ait bı yemek çok güzel oluyo denemeni tavsiye ederim gayette sağlıklı bnce canim çekti bak😂
biokadarmavii 1.gün menüm💙 Mantı çorbası Karnıyarık Pirinç pilavı Cacık Tatlı olarakta: Dondurmalı kadayıf
Ana-Kraliceee2406 Cnsl252525 o kadar canım istiyo ki bu söylediklerini. Ama yemeğe giren Salça soğan ikilisinden hamileligimde tiksindim. Şuan sadece patates kızartması pilav patates haslamasi yiyebiliyorum ne yazık ki
Kumpr Fırında köfte patates, pilav, salata turşu ayran Tatlı olarak da haşhaşlı revani veya suffle düşünüyorum
umayben Mantar çorbası, patatesli havuçlu bezelye yemeği, pirinç pilavı, salata, sütlaç. Allah tutanların orucunu kabul etsin hepimize hayırlı ramazanlar olsun inşallah ❤️
zeynepdurunun_annesi HappyMom Yayla Çorbası Zerdeçallı makarna Fırında sebzeli tavuk Salata Tatlı düşünüyorum ne yapsam
mgcyldz Yaprak sarma Kurufasulye-pilav Mercimek çorbası Bisküvili pasta düşünüyorum Yarına da kalır 🤲🏻Allah kabul etsin 🤲🏻