58sivas HappyMom ispanak corbasi salata bulqur pilavi firinda tum tavuk ayran esim baklava alacak bubkadar
Asil28 Raha_727 benim doktorum uzun süre aç ve susuz kalınacağından dolayı Orucu önermiyor. Önerse de ben riske atmamak için tutmazdım.
58sivas Raha_727 hayir ama evdekiler icim yapiyoruz onun sevabida var allah aff etsin bu yil tutamadik bizde tutanlar iftar sofrasi hazirlayip azda olsa sevap kazanlaim diyiroruz
Zeh123-ra Raha_727 ben 18+4 tutum canım bugün gayet güzel gidiyor egerki bir sorun sıkıntın yoksa tutabilir insan tabi herkesin fikri kendine
Mom_25 ebru2871 patates oturtması Pirinç pilavı Mercimek çorbası Salata Köz kırmızı biber turşusu Tatlı hazır oluyo genelde
Abc34 Muhtelemelen Ezogelin Pilav Salata Ama ana yemek hala yok Tatlı çok yemiyoruz o yüzden yapmıcam. Ana ymeek için fikir verin kızlar
Zilananne Asil28 kaç haftalık gebesiniz benim doktorumda önermedi ama cevremdekiler tut tut diye ısrar edince tutuyorum normalde acıkınca ellerm titrerdi ama çok şükür dün güzel geçti
Doga_deniz HappyMom Oruç tutmuyorum ama eşim oruç. Menümüzde mercimek çorbası salata körili tavuk havuçlu pirinç pilavı puding var ben tutmuyorum diye kolaya kaçıcam akşama 😂😂😂
Smyye1B HappyMom Nohut pilav ezogelin yapıcam eşim işte hem iftarı hem sahuru orda yapacak ikisi için hazırlık yapıcam 😇
zamaneannesi80 Fırında tavuk garnitürlü pilav salata ayran yeterli ben malum tutamıyorum 🤰 eşimede yeter öyle tatlı filan da yiyip sindirecek zamanı olmadığı için yapmıyorum 🤣
MiracAlpinveUmutunAnnesi HappyMom Mercimek çorbası Pirinç pilavı Karışık patates yemeği ( havuc bezelye ) Salata Sütlaç