HappyMom Canımız annelerimizin hayırlı, bereketli, huzur ve sağlık dolu bir ramazan geçirmesini dileriz. 💜 Ramazan boyunca iftar menülerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz. 🥰
Eda_Esen HappyMom Bnm eşim bugün nöbetçi yoktur mercimek çorbası yaptım götürdü orda kendileri köfte yapacaklar bana da dünden kalma çorba kabak dolması var ..
Semrasular HappyMom 1.Gün menü Mercimek çorbası Kuzu kavurma Pirinç pilavı kadayıflı muhallebi 2.gün menü Mercimek çorbası İzmir köfte Pirinç pilavı Tatlı aynı 😁
sunaolmez Bugün eşim iş yerinde ona iftar yemeği yapıcam ve gelip alicak kıymalı ıspanaklı börek yapicam gerisi onlarda
Hilalkhrmn417 sunaolmez karnabahar yemeği , kremalı erişte , patlicanli yoğurt sarımsaklı , turşu , içecek , muzlu bisküvi pastası , yeter iste daha ne olsun Allah olmayanlara da versin 😊
Nazenin1551 Merve0004 benim doktorum 2 gün tutma 1 gün tutabilirsin dedi ben öyle yapacağım . Yani inşallah 10 gün kadar tutmuş olacağım ramazan orucunu allah nasip ederse 🤲🏻
tospikaskim Merve0004 yani ben hamileyken oruç tutmayı pek anlamıyorum. Bebek zaten bizden besleniyor gelişiyor. Maruzatımız var zaten. Normalde bende tutuyorum ama hamileyken ben karşıyım
Ruveyda_baskapan Soslu dana biftek , patates püre, pirinç pilavı, süzme mercimek, zeytinyağlı taze fasülye, havuç tarator, güllaç, herkese iyi ramazanlar.
ElisaMom Gün iftar menüm Tarhana çorbası Beyti Salata Yoğurt Sufle Gün iftar menüm Çorba Makarna yeter😂
despina234 Patates püreli et sote Pirinç pilavı Yanına belki bir salata Tatlıya karar vermedim buradan kopya çekeceğim 😄
Sevval4 despina234 Menümüz aynı ayriyetten tarhana ve magnolia yaptım 😂 ama gözümün önünde duran kremayı ve vanilyayı koymadAn tatlıyı servisledim bakayım nasıl olacak 🙈