Ba_momss Durubebegim ay artık demiyyy gına geldi yada şunu yap tamam der akşam 2 lokma alır kalanı kalır hani az da yapıyorum öyle çok yapmam ertesi gün yemez diye ramazanda mide küçültme operasyonuna girdi resmen 3 4 kaşık çorba 2 3 kaşık ana yemek bitti kalanı yok
Ba_momss -MinikveAnnesi- gına geldi etten tavuktan ya bana da etçi tavukçu midem kalkiyo artık bebe de ona uyum sagliycak diye korkuyorum 🤣
seher_gurgil06 HappyMom Tarhana Çorbası Tava da Soslu Tavuk Göğsü Kızartması Mısır’lı Pirinç Pilavı Yoğurt Salata Limonata Afiyet olsun ♥️
ebru2871 Ba_momss bizimki nohut kuru fasulye ve yeşillik hiç yemez bulgur pilavı da yemez sürekli ya pirinç pilavı yada makarna yapıyorum sürekli sürekli aynı şeyleri yiye yiye bıkkınlık geldi artık Allah yardımcımız olsun
Zeh123-ra ebru2871 benimkide valla kıyma et tavuk cacık mercimek corba bıktım sebze hiç yemez ben seviyim diyom diyo kendine yap hergün de et olmaz ama yok diyor biktimmmm artık
2melekannesii___ bebemibeklrken Bende 30+ 4 hamileyim tutmuyorum canim denedim ama cok zorlaniyorum dr sorucam ins 😊
ikicocukmeselesi •Mercimek Çorbası •Kuru Fasülye •Fırında Tavuk •Pilav •Yoğurtlu Biber Kızartması •Yalancı Su Böreği •Salata •Kalburabastı
Hilalkhrmn417 HappyMom Fırında soslu kızarmış tavuk ve patates Noodle erişte Semizotu salatası İrmik helvası