Manolyagkmn 2prensin_tekprensesiyim merhaba ben randevum haftaya ertelemek durumda kaldım siz görüştünüz mü sağlık ocağı ile oruç hakkında 😊
2prensin_tekprensesiyim Manolyagkmn Merhaba gttim bugün evet 2.doz tetanoz aşımı oldum tahlil verdim yarn alacahik sonucumu ama doktoruma srdum biz önermiyoruz orucu dedii bende brgun tutuyorum birgün tutmuyorum dedim ama önermiyoruz biz dedii
Nur123aa Umay49 bugune kadar tuttum ama hayatımın en zor orucuydu Allah kabul etsin ama yarın tutmicam sanırım midem çok ağrıyor 🙄
Zeh123-ra ebru2871 benimkide valla kıyma et tavuk cacık mercimek corba bıktım sebze hiç yemez ben seviyim diyom diyo kendine yap hergün de et olmaz ama yok diyor biktimmmm artık
ebru2871 Zeh123-ra aynı canım bende yeşillik seviyorum kendine ne istersen onu yap bana et yap e yaptığımda sen yemiceksen ben niye yapim birlikte yiyelim bi sebzeyide😂
okuyor Terbiyeli tavuk çorbası Ispanak yemeği Lahana sarması Yoğurt Annem ve kayinvalidem yapıyor artık yemeklerimizi 🌼 ben tutmuyorum ama eşim için. Herkese hayırlı ramazanlar.
Deryy Asiyeklkvn ilk 3 ay önermiolar bide 27 den sonra önermiyolar 3.trimester dönemi için yani. Ama en iyisi tutmamak sonradan telafi etmek İçimizde can var sonçta günahına girersek bide Allah korusun tam anlamıyla bilmiyorzki içimizde neler olyo Aç en önemlisi susuz kalmk hiç mantıklı değil 🙏
Deryy Bugün Ev usülü Beyti kebabı yanına yoğurt ve domates sosu Bulgur pilavı Salata Çorba uydrrrum mercimek flan basitinden Tatlıda etimek tatlısı aklımda