MDeniz42 Sevgismet evet canım kesinlikle deneyeceğim Gaziantep’te bir kere yemiştim patlıcan kebabıydı adı aynı sanırım kesinlikle yapıcam 🤤
Ftynur Mercimek çorbası İslim kebabı Pirinç pilavı Salata ayran Kadayıf dolması Herkese hayırlı iftarlar🌺
Azra41 HappyMom Tavuk çorbası Pırasa Salata bunları nasıl yaptım onuda bilmiyorum midem bulanmaya başladı yavaştan 🥺 anca bunları yapabildim oda cebellese cebellese 😄
Ruveyda_baskapan Yayla çorbası Sebze sote Tereyağlı erişte Yalancı beyti kebap ( yufkadan yaptım 😂) Cacık
Busrabetul HappyMom yarınki menüm şimdiden belli oldu 😂 Ayran çorbası veya tutmaç 🤔 güveçte Keşkekli tavuklu pilav Nohut Kirenle erik karışık hoşaf Salata
Findik92227 Ravzaemine123 sağol canım bazıları hafif pişirip öyle yapıyor ondan merak ettim bu aralar da canım çok istiyorken sorayim dedim 😊
Durubebegim Bu akşam yemeklerden kocam sorumlu😁 Saç kavurma Pilav yapacakmış bende Yayla çorbası Çoban salatası yapıcam Ve soğuk baklava
Ba_momss Yemek seçen kocaya neler yapıyorsunuz peki benim aklım şaştı iyice yaa 🤣 sulu yemek sıfır adamda 😐😏
ebru2871 Ba_momss bizimki nohut kuru fasulye ve yeşillik hiç yemez bulgur pilavı da yemez sürekli ya pirinç pilavı yada makarna yapıyorum sürekli sürekli aynı şeyleri yiye yiye bıkkınlık geldi artık Allah yardımcımız olsun
Ba_momss -MinikveAnnesi- gına geldi etten tavuktan ya bana da etçi tavukçu midem kalkiyo artık bebe de ona uyum sagliycak diye korkuyorum 🤣
Ba_momss Durubebegim ay artık demiyyy gına geldi yada şunu yap tamam der akşam 2 lokma alır kalanı kalır hani az da yapıyorum öyle çok yapmam ertesi gün yemez diye ramazanda mide küçültme operasyonuna girdi resmen 3 4 kaşık çorba 2 3 kaşık ana yemek bitti kalanı yok