Bebegiinin_Annesi Fenciz Amiin inşallah ağzınız bal yesin önceki haftalara göre çok daha iyiyim inşallah yakında bitcek bu çile 😬 Eşim kayserili o yaptı sağ olsun maşallahı var😬
Haticecebrail21 CananDuru kışa hazirlik yaparken siz yapmiyor musunuz dolma icin kurutmalik,karniyarik icin patlican kizartmasi,soslar icin domates rendesi🙂soteler icin kapya biberler ve butun domatesler?
CananDuru Haticecebrail21 yoo yapiyorum tabikide ama patlican kızartıp buzluga atmadim hic karniyariklik patlicani topanlardan kozleyip atiyordum sadece diger herseyi yapiyorum karniyariklik hic düsünmemistim
Burccfr Semaan inşallah sıkıntıda olmaz canım allah kabul etsin. Bebeğinide sağlıkla kucağına al inşallah. Dini boyutuna gelince internette her şey yazıyor zaten . Hayırlı ramazanlar
Damla1995 Mrvbl ilk 3 ay olusumu oldugu icin oruc tutulmasi sakincaliymis ama 🥺 3 ay 7 aya kdr tutulablmis sonraki aylar icnde yine bebek gelisimi icn sakincaliyms. Off
Ccaannsseell HappyMom bugün iftara annemleri aldım. Bugünkü menüm; -Cennet çorbası -Patlıcan musakka -Yoğurtlu karnabahar (meze) -Pirinç pilavı -Salata -Kemal paşa tatlısı
Htcerdogn Eda_Esen canım ben hep evde yapıyorum. İçini hazırlıyorum istersen tarif ediyim. Silex var bizde ama eğer sizde yoksa tavadada oluyo. Lavaş gibi açıyorum hamurunu hemen içini sürüyorum kısık ateşte tavada kapak kapalı pişebiliyo
Haticecebrail21 Eda_Esen 😅😅😅kiyamam yaa adresini verde sana yollayayim buzluguna da atarsin canin cektikce cikarir yersin😉
Seyma_slk mrs_atalay ben soymuyorum lezzetini vitaminini versin diye ama damak zevkinize bağlı soymayınca bide hafif diri bırakıyorum daha lezzetli tadi oluyor elma tadıda kaybolmuyor
Seyma_slk mrs_atalay canim bence sekeri sonradan ekle saglik açısından da uygun olaniymis zaten indirmeye yakin sekerini n
Seyma_slk CananDuru ben domestes doğrayip koyuyorum.. yesil ve kapya biber yıkıyorum 2parmak kalınlığından doğrayip posetle birde maydonoz ayikla dogra posetle yazin alin atin bunlari ha birds mısır öyle iri şekilde dondurucuya kaldir.. ucuz ucuz alin kısın yiyin.. kuru kayısı kuru elma kuru erik herseyi koyabilirsin
Ravzaemine123 Findik92227 canım yoğurdu sarımsakla semiz otunu ince ince kiy içine karıştır seviyorsan az bisey kuru nane ve zeytinyağı gezdir
Findik92227 Ravzaemine123 sağol canım bazıları hafif pişirip öyle yapıyor ondan merak ettim bu aralar da canım çok istiyorken sorayim dedim 😊