ebru2871 Melisyldzzz açıkıyolar canım şimdi kendimizi değil bebeklerimizi düşünme zamanı doğumdan sonra tutarız
Tugcemutluu HappyMom 4gün IFTAR MENÜ 😊 bezelye/patates yemeği Biber dolması Ton balıklı salata Tatlı olarak da şerbetli birşey düşünüyorum henüz karar veremedim.
Mevaninannesiii Yazdan türlü yapıp konserveye koymuştum etli şekilde onu yapacağım yanına da pilav çorba 🤤
htccsknr Asiyeklkvn bende 27 deyim tutmuyorum, bebeğime eziyet edecekmişim gibi geliyor.. Bir de tam kilo alma gelişme zamanında o yüzden inşallah doğumdan sonra tutarız 🤲🏼❤️
2prensin_tekprensesiyim Asiyeklkvn Bende yarın 27haftalik olacağım doktoruma danışmayı unuttum ama birgün tutup birgün tutmuyorum mide yanmam ve halsizligim oluyor sadece perşembe günü sağlık ocağına gdecegim ordaki doktoruma da danisacagim bakalm ne dcek
----38--46 tospikaskim kimse zorlamıyor ztn cnm o seninle dinin arasında Ben ilk gebeliginde 3 aylıkken tuttum rabbim rızkını verir zaten ilk aralar zorlandım ama gayette saglıklı bir şekilde dogum yaptım
Manolyagkmn mrs_atalay bende yapıyorum bunu içine yarım limon dilimleyip varsa birazda kuru üzüm atıyorum çok güzel aroma veriyorlar 🤗
Karkubra2772 HappyMom soslu tavuklu firinliycam patates le mercimek çorbası bulgur pilavı salata olarak yoğurtlu kabak kızartması tatlı olarak da kedi dilli çilekli muhallebili pasta yaptım
Nur123aa Bugün ki menüm 😋 Tel şehriyeli çorba Etli kuru fasulye Pilav Cacık veya salata Soğuk baklava Ev yapımı şerbet