yeniklasor Sucuklu kuru fasulye , pirinç pilavı , turşu dunden kalan kremalı mantarlı corbamda var şükür 😊
Ecceee HappyMom tarhana çorbası, mantar soslu et, pirinç pilavı..tatlı olarak da güllaç ☺️ Tabi iftar menüsü eşime, ben hamile olduğum için tutmuyorum eşlik ediyorum sadece
Haticecebrail21 CananDuru dondurucuda olan karniyariklardir🙂tabi taze patlicanlarda çikmis kilosu 35 lira😉
CananDuru Haticecebrail21 evet vallahi öyleymis 😆 yaaa yaz gelsinde bizim bahcemiz var kendimiz ekiyoruz sebze meyve organik ordan toplar yaparim atarim bende dondurucuya falan kuruturum baska ne olur
Fenciz Bebegiinin_Annesi inşallah artık kesilir mide bulantilariniz 16.haftadan sonra pek kalmıyor diyorlar. Kayserilisiniz sanırım
Bebegiinin_Annesi Fenciz Amiin inşallah ağzınız bal yesin önceki haftalara göre çok daha iyiyim inşallah yakında bitcek bu çile 😬 Eşim kayserili o yaptı sağ olsun maşallahı var😬
humeyra1978 Semaan bence kimse kimsenin vebaline girmemeli.. Herkes kendi durumuna göre karar vermeli. Ben 8. Ayımdayım kendimi denedim oruç tutmada bir sorun yaşamadım ama hareketsizlik ve susuzluk kabızlığı tetikledi o da anal fissürü.. Yani Allah bizim için kolaylık ister zorluk istemez ayeti Kerimede de böyle geçiyor..
okuyor Gnz merhaba, bu tarif ile yapıyorum. Sadece domates yerine yazdan hazırlanan domates konservesini kullandım. Sütlü Domates Çorbası Tarifi Videosu https://www.nefisyemektarifleri.com/video/sutlu-domates-corbasi-tarifi/
Haticecebrail21 CananDuru kışa hazirlik yaparken siz yapmiyor musunuz dolma icin kurutmalik,karniyarik icin patlican kizartmasi,soslar icin domates rendesi🙂soteler icin kapya biberler ve butun domatesler?
Hilalkhrmn417 sunaolmez karnabahar yemeği , kremalı erişte , patlicanli yoğurt sarımsaklı , turşu , içecek , muzlu bisküvi pastası , yeter iste daha ne olsun Allah olmayanlara da versin 😊
Mrvbl HappyMom 6+1 hamileyim oruç tutuyorum Menüde karnı yarik tarhana tava ve Sütlaç var afiyet olsun hamis anneler 😇
Damla1995 Mrvbl ilk 3 ay olusumu oldugu icin oruc tutulmasi sakincaliymis ama 🥺 3 ay 7 aya kdr tutulablmis sonraki aylar icnde yine bebek gelisimi icn sakincaliyms. Off
Pijamaskeliler HappyMom kremalı mantar çorbası Tavuk tantuni Yanina lavaş yaptım el açması Domates-sumakli soğan Makarna var dünden de Biber turşusu 😋
Yigitkeriminannesi HappyMom Maklube, salata, süzme mercimek iftariyelikler tatlı olarak kabak tatlısı ve sütlaç :)