Tusero 25 haftalık hamileyim. Çatlak için hiçbirşey kullanmadım henüz. Yeni yeni çatlaklar oluşmaya başladı. Geç mi kaldım çatlak kremi yağı vs kullansam faydası olur mu? Bu konuda yardımcı olur musunuz? Siz neler kullanıyorsunuz?
AysunUgur Tusero herşey genetiğine bağlı canım, çatlamaya meyilli isen ne de kullansan fayda etmez, ama yine de kaşıntıyı falan önler belki, bol bol su iç ki nem oranın yüksek olsun
Glsm_ Tusero aşırı dikkat ettim.hamile kaldığım andan itibaren kullandım..ama şuan heryanım çatlak..yapısal sanırım..başlayın bence artık belki faydası olur
Erayhilal Tusero benim belimde sag sol hafif catlaklar oldu son bie ayimdayim karnimda henuz yok cok sukur ama asiri kaşıntı ve derimde döküntü var badem yagi kullaniyorum canim
Tusero AysunUgur kaşıntı yeni oluşmaya başladı çatlaklarıda bugün farkettim. Karnım baya büyüdü ama henüz yeni başlıyor kaşıntı şimdi çatlak yağları işe yarar mı
NaimeYilmaz En sevilen ürünler HappyMom tarafından listelenmişti. Buradan inceleyebilir annelerimiz💜 https://ty.gl/495f1kqyan
Merve-tezcan1 N-M5068 bende Hindistan cevizi yağı kullanıyorum , sürdükten sonra hemen üzerinizi giyiniyormusunuz bekliyomusunuz acaba
Sehergok N-M5068 hamile olduğumu öğrendiğim günden beri kantaron yağı kullanıyorum 22 haftalık hamileyim göğüs ve karın bölgemde çatlaklar var yani herkese aynı şeyler iyi gelmiyor . Benim vücudum buna müsait mis. Ayrıca badem yağı aşırı kıllanma ve tüylenme yapıyor .
AysunUgur Tusero sende biraz erken başlamış canım, sen yine de kullan tabiki ama pahalı şeyler almana hiç gerek yok, önemli olan o bölgeyi nemli tutman, kuru kalmasın ama karnın daha büyüyeceği için muhtemelen önüne geçmen zor olacaktır
Elifdmr Tusero Benim ablamin dogumu kurabiyela ilk gebeliginiz nasil gecti. Cok agri cektiniz mi? Sonrasi toparlandiniz mi? Allah hepimizin yardimcisi olsun
Lorindemir Tusero kantaron yağı sür bemim kaşınmaya başladı kantaron yağı sürdüm maşallah hiç çatlağım yok bacaklarımı saymazsak tabi 😂
Nby77 Tusero vazelin kullan şiddetle tavsiye ederim tek çatlağım yok ikinci gebeliğim dalin vazelin aleo veralı olandan esnetiyor deriyi yumuşacık ve uzun süre kalıcı olduğu için çatlak oluşmuyor günde iki kez kullan..
ozkayaaz_ Tusero ben bio-oil kullanıyorum iyi geliyor ama bünyeden bünyeye göre değişir badem yağı bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı da iyi geliyor
Erayhilal Tusero evet canım ama tenden tene degisiyomus ya kiminin 5.ayda catlamaya basliyomus ben catlicak gbi hissediyorum ama suan insallah cok olmaz cunku cok gerginlesti derim
balbebekannesi0 Tusero Geç değil bence başlayın ve doğumdan sonra da devam edin. Doğum sonrası bile çatlama olabiliyor.
GriMavi Tusero kişiye göre degişiyor bence Ben 29 haftaıgım hic çatlagım yok iç karnım geniş sanırım ben ona baglıyorum bu durumu Çünkü karnım çok büyük degil Haftfa 1 yada 2 haftada bir uni beybinin çatlak için önleyici yagını almıştm Onu sürerim aklıma gelirse cok nadir